Világító kétoldalas LED-es kozmetikai tükör

Kiemelt

Világító kétoldalas LED-es kozmetikai tükör

Világító kétoldalas LED-es kozmetikai tükör

Nettó ár: 3.142 (/db)
Bruttó ár: 3.990 (/db)

In stock

Nettó ár: 3.142 (/db)
Bruttó ár: 3.990 (/db)

Cikkszám: 0000_lt

Leírás

VILÁGÍTÁS – a tükör képes bekapcsolni a LED háttérvilágítást , amely tökéletesen alkalmas az egész arc megvilágítására . Ezeket az alapon található gomb megnyomásával lehet aktiválni. Ez kétoldalas! Egyrészt a tükör természetes méretű, másrészt 10-szeres nagyítást használtak , az igényektől függően elforgathatjuk . A megvilágított kozmetikai tükör nemcsak a sminkhez, hanem más kozmetikai és szépségápolási kezelésekhez is jól fog működni – segítségével maszkot vehet fel, beállíthatja a szemöldökét, vagy lencséket helyezhet fel és távolíthat el, függetlenül a helyiség fényviszonyaitól, a tükör erős és erős fényt biztosít .

SZERVEZŐ – a tükör tövében egy 3 rekeszes szervező található, amely lehetővé teszi a kozmetikumok tárolását – sminkelés közben minden kéznél van! Nagyszerű kényelem, minden nő biztosan értékelni fogja. A polccal ellátott kialakítás nemcsak a festést segíti elő, hanem a tükröt is stabilá és biztonságossá teszi , nem áll fenn annak a veszélye, hogy véletlenül átesik és betörhet.

BEÁLLÍTÁS – a termék a dőlésszöget és a forgásszöget teljes mértékben beállítja a 360 fokos tartományban; ez lehetővé teszi a teljes illeszkedést . A tökéletes smink elkészítéséhez nem kell felemelnie a tükröt és az alsó és alsó polcokra vinni – csak állítsa be a dőlésszöget, és tökéletesen meg fogja világítani az arc minden részét .

Hordozható – a LED-es megvilágított tükör teljesen összecsukható és kevés helyet foglal el . Akkumulátorok működtetik – bárhová elhelyezheti, anélkül, hogy aggódna az áramforrás vagy a készletben található kábel használata miatt – a választás az Öné. Működni fog otthon, szépségszalonban és utazás közben is. A dizájner megjelenés és a teljes funkcionalitás tökéletes ajándék-ötletként.

SPECIFIKÁCIÓ – szín: fehér; tápegység: 4x AA (nem tartozék) / USB kábel (tartozék); LED-ek száma: 16; nagyítás: 1x / 10x; méretek összecsukva (hossz / szélesség / magasság): 16/16 / 29cm; hajtogatott méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 16/16 / 5cm; kábel hossza: 100cm; beállított súly: 0,40 kg; súly csomagolással: 0,45 kg.

LEÍRÁS

fehér szín

tápegység: 4x AA (nem tartozék) / USB kábel (tartozék)

LED-ek száma: 16

nagyítás: 1x / 10x

méretei összecsukva (hossz / szélesség / magasság): 16/16 / 29cm

hajtogatott méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 16/16 / 5cm

kábel hossza: 100cm

készlet súlya: 0,40 kg

súly csomagolással: 0,45 kg

BELEÉRTVE

tükör

USB tápkábel

Ha tökéletes sminkről álmodik otthonában (de nem csak!), Akkor rendelkeznie kell egy összehajtható LED kozmetikai tükörrel. Ez egy szerkentyű, amelyet már az első használat után szeretni fog, és nem akar majd elválni tőlük. A LED-es világító tükör tökéletes lesz az egész arc megvilágításához. A megvilágított kozmetikai tükör nemcsak a sminknél, de más kozmetikai és ápoló kezeléseknél is jól fog működni – segítségével felrakhat egy maszkot, beállíthatja a szemöldökét, vagy felrakhatja és eltávolíthatja a lencséket.
Kétoldalas! Egyrészt a tükör természetes méretű, másrészt 10-szeres nagyítást használtak, az Ön igényeinek megfelelően elforgathatja.
A megvilágított kozmetikai tükör van a több mint 16 LED , aminek köszönhetően minden hely az arc, a nyak vagy dekoltázs is tökéletesen világít.
A LED-ek a tükör körül helyezkednek el, ami minden oldalról egyenletes megvilágítást garantál. A termék a dőlésszöget és a forgásszöget 360 fokos tartományban állítja be ; ez lehetővé teszi a teljes illeszkedést. A tökéletes smink elkészítéséhez nem szükséges felemelnie a tükröt és az alsó és alsó polcokra – csak állítsa be a dőlésszöget, és tökéletesen meg fogja világítani az arc minden részét.

STABIL ALAP

A LED kozmetikai tükör széles és stabil talppal rendelkezik , így a tükör maximális dőlésszöge esetén sem áll fenn a lebukása – ez is egy 3 rekeszes polc, amely tökéletesen alkalmas kozmetikumok tárolására – festés közben minden kéznél lehet!

KAPCSOLÓ

A megvilágított kozmetikai tükröt a ház alján található gomb aktiválja . L a hiba teljesen összecsukható, majd kevés helyet foglal el. Működni fog otthon, szépségszalonban és utazás közben is. A dizájner megjelenés és a teljes funkcionalitás tökéletes ajándék-ötletként.

AKKUMULÁTOROK ÉS TÁPKÁBEL

A LED-es megvilágított tükröt akkumulátorok működtetik – bárhová elhelyezheti, anélkül, hogy aggódna az áramforrás miatt, vagy a készletben található kábelt használja – a választás az Öné.

Hozzáadva a kosaradhoz::