Vibrációs edzőpad világos piros

Vibrációs edzőpad világos piros

Vibrációs edzőpad világos piros

Nettó ár: 22.827 (/db)
Bruttó ár: 28.990 (/db)

In stock

Nettó ár: 22.827 (/db)
Bruttó ár: 28.990 (/db)

Cikkszám: 000318

Leírás

Vibrációs tréner edzőpad, ha tennél valamit az egészségedért.

Ezzel az új módszerrel hatékonyan formálhatod testedet. A vibrációs tréner edzőpad hatékonysága a vibrációnak köszönhetően akár többszöröse is lehet a hagyományos edzésformák hatékonyságának, továbbá ellazítja az izmokat kimerítő munka, sport vagy nehéz fizikai megterhelés után, így könnyebben regenerálódhat a szervezeted, és újra kipihentnek érezheted magadat.

A vibrációs tréner pad használata javítja az egyensúlyérzéket és a koordinációs képességet, serkenti a vérkeringést és az emésztést, valamint edzésben tartja és erősíti a mélyen fekvő, más edzésformákkal nehezen elérhető izmokat is. A hagyományos edzésformáknál sokkal kevesebb edzéssel, kevesebb időráfordítással és kevésbé megterhelő módon edzheted és formálhatod a testedet. A vibrációs tréning kíméletes, kellemesen ellazítja a testet, ezért bátran használhatod akár egy keményebb edzés levezetéseként is.

Mivel fokozza a vérkeringést, így már néhány alkalom után is jelentősen javulhat tőle az általános közérzeted. Sokkal kipihentebbnek, fittebbnek és aktívabbnak fogod magadat érezni. Segít leküzdeni az általános fáradtságérzetet és a stresszt, növeli az energiádat, és a kellemes bizsergés az egész napodra kihat.
A fokozott vérkeringéssel megnő a szervezet oxigén-ellátottsága, több tápanyag jut el a sejtekhez, szövetekhez.

Az izmok reflexszerű, nagyon gyors egymásutáni összehúzódása és dolgoztatása növeli az izmok rugalmasságát és teherbírását. Megakadályozza az izomgyengeség kialakulását, miközben nem terheli a szívet és az ízületeket annyira, mint egy hagyományos edzés. Az izmok feszesek, fiatalosak maradnak, jobban tudsz teljesíteni a sportban és a munkahelyeden is. Az erős izmok masszívan tartják a vázrendszert, így segítenek megelőzni a problémákat is.

Nő az ízületek vérkeringése, fokozódik az ízületi folyadék termelődése, ami segít megelőzni az ízületek kopását és meszesedését, valamint elkerülni az ezekből fakadó későbbi fájdalmakat.

Vérkeringés-javító hatása révén serkenti és rendszeressé teszi az anyagcserét, segít a zsírégetésben és ezáltal a súlycsökkentésben, illetve hatékony lehet a narancsbőr ellen is, hiszen a kötőszövetekre gyakorolt jótékony hatása révén a bőr feszes és rugalmas lesz, a test megőrzi fiatalságát, így késleltethetőek vele a látható öregedési folyamatok is.

A vibrációs tréner padot behajlított lábbal, vagy olyan pózban érdemes használni, ami rezgéskor kiváltja a tested egyensúly-megtartó reflexeit is. A rezgések rövid idő alatt rendkívül sok izomösszehúzódást váltanak ki a szervezetedben, így egy hagyományos edzés hatásának a többszörösét is elérheted mindössze napi néhány perc gyakorlással.

Ezért – orvosi beleegyezés esetén – használata akár idősebbeknek is ajánlható.
Az optimális hatás elérése érdekében ajánlott a terméket legalább heti 3-4 alkalommal néhány percig használni.
A tréning padon 2 db erősítő gumiszalag található, ami a vibrációs hatások közben változatos izomerősítő mozgásokat is lehetővé tesz.

Az edzőpad távirányítóval rendelkezik, amivel a vibrációk erőssége 20 fokozatban könnyedén állítható, így a saját igényeid szerint legmegfelelőbb edzésformát alkalmazhatod minden alkalommal.

Főbb jellemzők:
Vibrációk segítségével stimulálja az izmokat
Javítja a vérkeringést, serkenti az anyagcserét
Erősíti, feszesíti és fiatalon tartja az izmokat
Nem terheli a szívet és az ízületeket
Kíméletesen erősít, nem fáraszt
Oldja a stresszt, csökkenti a fáradtságérzetet
Javítja az egyensúlyérzéket és a koordinációs képességet
Segít a zsírbontásban és ezáltal a súlycsökkentésben
A vérkeringés serkentésével harcol a narancsbőr ellen
Erőlködés nélkül tartja fiatalosan és frissen a testet
20 állítható fokozat
Maximális teherbírás: 120 kg.

A csomag tartalma:
-1 db vibrációs tréner
-2 db erősítő gumiszalag
-1 db távirányító
-1 db tápegység.

Szín: Világos piros.

Hozzáadva a kosaradhoz::