Ujjvédővel ellátott papírvágó gép A3-as méretig

Ujjvédővel ellátott papírvágó gép A3-as méretig

Ujjvédővel ellátott papírvágó gép A3-as méretig

Nettó ár: 3.850 (/db)
Bruttó ár: 4.890 (/db)

Out of stock

Nettó ár: 3.850 (/db)
Bruttó ár: 4.890 (/db)

Availability: Elfogyott Cikkszám: AO7007

Leírás

Ujjvédővel ellátott papírvágó gép A3-as méretig.

Ez a tökéletesen kifejlesztett, és minden igényt kielégítő papírvágó gép az irodai munkádban, valamint a szabadidős tevékenységeid során egyaránt hű társad lesz. Legyen szó papírról, fotókról, vagy akár üdvözlőkártyákról, sok minden vágható vele, ráadásul tökéletes, és egyedi méretűre.
A szerkezet hasznos, dokumentumok, promóciós, vagy nyomtatott anyagok feldolgozására.
Papírvágónk különféle formátumokban használható egészen az A3-as méretig.
Egyszerre akár 12 papírlapot képes kezelni, maximális tömege pedig mindössze 80 gramm.
A vágáshoz 45 ° és 90 ° közötti szögméretek állnak rendelkezésre. Kisebb formátumok esetén elegendő a papírt a csúsztatható vonalzóra fektetni, nagyobb formátumok esetén pedig érdemes a kiegészítő skálát használni, melyet az eszköz alján találhatsz meg. A papírvágó pontos, és nagyon éles pengével lett felszerelve, amelyet egy ujjvédő alá szereltek. A daraboláskor a penge egy műanyag védő burok alatt van elrejtve,amely garantálja a teljes körű védelmet az ujjak sérüléseivel szemben. A vágandó anyag beállítása, illetve igazítása után a műanyag-vezetőt lenyomva kell tartani, így a rugós mechanizmus megakadályozza a későbbi elcsúszást.
A vágógép praktikus és könnyű, egyszerűen tárolható egy polcon vagy fiókban. Az egység ráadásul csúszásgátló lábakkal rendelkezik, melyek biztosítják a sima felületen lévő stabil alátámasztást. A vágódeszka cserélhető pengével rendelkezik,mely a toló lap eltávolítása után könnyedén hozzáférhető. Ehhez a művelethez,csupán állítsd a csúszkát középre, majd told félre a műanyag-vezetőt. A csúszkát így már nagyon könnyű eltávolítani, a penge pedig azonnal cserélhető. Papírvágónk tehát elképesztően megkönnyíti irodai munkafolyamataidat, de alkalmas akár a dekoratív elemek feldolgozására is otthoni környezetben, így a Te készlettáradból sem hiányozhat!
SZÉLES FORMÁTUM – Vágógépünk DIN A3 formátumig alkalmazható. Ez által praktikus és univerzális.
PONTOS VÁGÁS – Centiméter, valamint hüvelyk pontossággal lemérhetőek az adatok.
Az ujjvédő és a csúsztatható vonalzó lehetővé teszik a papírlapok precíz,pontos vágását.
SZÖGJELZÉS – A nyomtatott szögjelzések 45 ° és 90 ° között lehetővé teszik a szögvonalak tökéletes vágását a papíron.
BIZTONSÁGOS – A szerkezeten a cserélhető pengét biztonságos helyre tették,ráadásul egy aktív ujjvédővel is ellátták. Ez lehetővé teszi a veszélytelen vágást,bármiféle sérülési kockázat nélkül.

Technikai adatok:

-Maximális papírméret: A3
-Súly: 280 g (csomagolással együtt 370 g)
-Méretek: (hosszúság/szélesség) 38 x 14,7 cm.

Hozzáadva a kosaradhoz::