Színes mini LED diszkólámpa távirányítóval

Kiemelt

Színes mini LED diszkólámpa távirányítóval

Színes mini LED diszkólámpa távirányítóval

Nettó ár: 3.142 (/db)
Bruttó ár: 3.990 (/db)

In stock

Nettó ár: 3.142 (/db)
Bruttó ár: 3.990 (/db)

Cikkszám: 0096

Leírás

Noha nem a 2000-es években indult hódító útjára a diszkógömb, még ma is ugyanolyan hatást ér el, mint annak fénykorában. Ma már azonban az egyszerű csillogó-villogó tükör effekt helyett, már saját világítással rendelkeznek ezek az eszközök, így ez a mini méretű digitális diszkógömb is.

Ez a kis eszköz fényével teszi szebbé az éjszakákat és növeli az est színvonalát. Az emlékezetes pillanatokat szerezni képes diszkógömbök akár otthon, akár kisebb bárokban vagy akár nagyobb diszkókban is megállják a helyüket.

A csomag tartalma nem csak a LED gömb, hanem egy távirányító is, amellyel a megfelelő színhatások elérhetők, beállíthatók. A zene ütemére, ritmusára is villódzni képes eszköz együtt mozog a zenével és a táncolókkal, így mindig tökéletes hatás érhető el vele. A pörgő-forgó egysége 360 fokban képes körbe mozogni és 7 különböző színkombinációs effekt közül is kiválaszthatjuk melyiket szeretnénk.
Az előre beállított RGB színek a következők: piros, zöld, kék, piros-zöld, zöld-kék, piros-kék, piros-kék-zöld.

A műanyag tokba ágyazott alkatrészek stabilan és biztonságosan üzemelnek működés közben és telepítéskor sem lesz nehéz dolgunk. Szerelhető akár mennyezetre, falra vagy akár állványra is. Azonban hordozható eszközként is üzemelhet egy asztalon, polcon vagy komódon.  A gép 3 hangmód közül képes felismerni a zenét és a ritmust, 7 különböző DMX világítási kombinációt ismer és a sebessége manuálisan kezelhető.
Ez a modern diszkógömb tökéletes eszköz minden partin!

ADATOK:
–   Gömb mérete: Fogantyú 9 cm széles és 8 cm magas, fogantyúval együtt a gömb 14 cm magas, a gömb 9,5 cm széles.
–   Távirányító mérete: 8,5×4 cm.

Hozzáadva a kosaradhoz::