Kiemelt

Smink ecset készlet, 18db

Smink ecset készlet, 18db

Nettó ár: 3.142 (/db)
Bruttó ár: 3.990 (/db)

In stock

Nettó ár: 3.142 (/db)
Bruttó ár: 3.990 (/db)

Cikkszám: MakeUp01

Leírás


ALLERGIA ELLENI - a kefék szintetikus sörtékből készülnek, amelyek nem okoznak allergiát, mint a természetes sörték, ez is jobb, ökológiai megoldás. Gondoskodnak arról, hogy az alkalmazott kozmetikum ne maradjon az ecseteken, aminek köszönhetően alacsony a fogyasztásuk - a természetes ecsetek használatához képest a OUR kefék használata pénzt takaríthat meg, mert nem kell ilyen gyakran új termékeket vásárolnunk.
A FÜGGESZTÉS LEHETŐSÉGE - a tok kibontása után, bárhová felakaszthatja, a fürdőszobában és a hálószobában egyaránt, ez lehetővé teszi a kefék nagyobb rendezését és nagyszerű kényelmet, nem kell a kiválasztott ecsetet keresnie minden alkalommal, csak emlékezzen arra, hogy hol található az ügy.
TÖBBFUNKCIÓS KÉSZLET - 18 ecset - a különféle típusú keféknek köszönhetően tökéletesen sminkelheti az egész arcot, beleértve a szemet és az ajkakat is; minden kefe más funkciót tölthet be. Az ecsetek alkalmasak festékekkel történő festésre is.
ESET - szép, fényes és puha, kényelmes mágnessel lezárva lehetővé teszi az összes kefe egy helyen tartását, és megkönnyíti azok tárolását és szállítását.
ADATOK - a tok méretei (hosszúság / szélesség / magasság): 25/13 / 4cm; készlet súlya: 0,29 kg.
LEÍRÁS :
tok méretei (hossz / szélesség / magasság): 25/13 / 4cm
készlet súlya: 0,29 kg
BELEÉRTVE:
18 kefe

Hozzáadva a kosaradhoz::