Pyramid Pan tapadásmentes szilikon sütőlap a zsiradékmentes sütéshez

Pyramid Pan tapadásmentes szilikon sütőlap a zsiradékmentes sütéshez

Pyramid Pan tapadásmentes szilikon sütőlap a zsiradékmentes sütéshez

Nettó ár: 1.567 (/db)
Bruttó ár: 1.990 (/db)

In stock

Nettó ár: 1.567 (/db)
Bruttó ár: 1.990 (/db)

Cikkszám: 144

Leírás

Pyramid Pan tapadásmentes szilikon sütőlap a zsiradékmentes sütéshez.
Ugye te is gondolkoztál már azon, hogy hiába kéred el a legjobb recepteket, hiába vásárolsz jó minőségű alapanyagokat, vajon miért nem tudsz olyan sült ételeket készíteni, mint amit az étteremben felszolgálnak? Hiába csinálsz mindent az előírtak szerint, valami miatt az otthon készült verzió nem lesz az igazi… Most elhoztuk neked a megoldást!

Mi kell az éttermi színvonalú sültekhez otthon? Hogy ne tapadjon le az étel, és ne tocsogjon a felesleges zsiradékban! Ha túl sok a zsiradék a hús nem fog valójában sülni, csupán egy olajos, zsíros masszában készre puhulni. Ennek kiküszöbölésére egy közönséges zsírpapír nem elég, vagy csak részben az.
A hús tökéletes állagát a Pyramid Pan szilikon sütőlappal érheted el. A piramis formájú barázdák elvezetik a felesleges zsiradékot, és a lecsöpögő nedveket, miközben a forró gőz könnyen és szabadon áramolhat, így a hús, alul és felül is tökéletesen meg tud sülni. Arról nem is beszélve, hogy a zsírmentes ételeid mennyivel egészségesebbek lesznek, így az ízek és a pluszban hozzáadott fűszerek fognak dominálni evés közben, nem pedig az olaj. A Pyramid Pad tapadásmentes szilikonból készül, így a benne készülő étel soha nem fog letapadni, ami az étel kiváló minősége mellett az edények elmosogatását is nagyban megkönnyíti.
Elektromos, vagy gázsütőben, sőt mikrohullámú sütőben is használhatod. Egyszerű a tisztítása és a könnyű, szilikon szerkezete miatt összecsavarva a fiókban is elfér, így még csak helyet sem foglal!

Mától éttermi minőségű lehet az otthoni főztöd is, de amíg egy étteremben több tízezer forintért ebédeltek meg a családdal, a Pyramid Pan ennek töredékéért lehet a tiéd!

Hozzáadva a kosaradhoz::