Prémium Carbon Spicc bot 540cm

Prémium Carbon Spicc bot 540cm

Prémium Carbon Spicc bot 540cm

Nettó ár: 4.717 (/db)
Bruttó ár: 5.990 (/db)

In stock

Nettó ár: 4.717 (/db)
Bruttó ár: 5.990 (/db)

Cikkszám: AO4816

Leírás

Prémium Carbon Spicc bot 540cm.

– Szállítási hossz: 74cm!
– Súly: 110g!
– Teljes hossz: 540cm
– Tagok száma: 10
– Rendkívül karcsú bottest
– Legvastagabb tag vastagsága: 2cm
– Extra Prémium minőség!

Ugye hihetetlen adatok egy 5,4 m hosszú spiccbothoz?
Pedig igaz!
Ez a fantasztikus karbon bot mindössze 110g súlyú, így akár egy kisgyermek is könnyedén meg tudja tartani.Különleges gyártási technológiának köszönhetően a nyél részénél is mindössze 2cm vastag, míg a legvékonyabb résznél alig 1mm.
A hagyományos spiccbotokkal ellentétben, a karbon anyagú bottestnek köszönhetően egy igazán finom, könnyű és érzékeny botról beszélünk, mely rendkívüli erőtartalékokkal rendelkezik. Mint azt a spiccbotoknál megszokhattuk, a spicc része elég hajlékony ahhoz, hogy a halak fárasztása igazi élmény legyen, valamint biztonságosan ki tudjuk vezetni a halat a horogról történő leakadás veszélye nélkül.
A tervezésnél a design-re is nagy figyelmet fordítottak, így kapott helyet a boton az ezüstös mintázatú nyél, a sárgaréz végdugó és a menetes alsó záróelem.
A keresztszövésű karbon és a csillogó lakkozás még jobban kiemeli a minőségi kidolgozás jegyeit.
Prémium Carbon 540 Spicc bot ára jóval kedvezőbb,mint a piacon fellelhető, ugyanilyen adottságokkal rendelkező(ha egyáltalán van ilyen) botok, így biztosan állíthatjuk,hogy ez a minőség, ebben az árkategóriában verhetetlen!

Hozzáadva a kosaradhoz::