Precíziós 5 darabos, Csavar kiszedő készlet, M3-M18-ig, minőségi szerszámacélból

Precíziós 5 darabos, Csavar kiszedő készlet, M3-M18-ig, minőségi szerszámacélból

Precíziós 5 darabos, Csavar kiszedő készlet, M3-M18-ig, minőségi szerszámacélból

Nettó ár: 1.567 (/db)
Bruttó ár: 1.990 (/db)

In stock

Nettó ár: 1.567 (/db)
Bruttó ár: 1.990 (/db)

Cikkszám: 00000AO911

Leírás

EZT A TERMÉKET INGYEN SZÁLLÍTJUK!

Precíziós 5 darabos, Csavar kiszedő készlet, M3-M18-ig, minőségi szerszámacélból + tok.
Talán senkinek sem kell bemutatni a házi barkácsolások során keletkezett törött csavarok eltávolítása okozta kellemetlen perceket. Nos, elérkezett a rémálom vége. A sérült csavarok már soha többet nem okozhatnak fejtörést. Szerezd be hát te is ezt a hasznos kis készletet, nem fogod megbánni! Ki ne találkozott volna már sérült csavarokkal? Sajnos könnyedén meg tudják keseríteni az ember életét, főleg akkor, ha már a villáskulcs is csak üresen elforog, vagy a keresztfejű csavarhúzónak sincs már miben megkapaszkodnia, feltéve, hogy leszakadt a csavar feje. Szerencsére ezekre a helyzetekre van megoldás!
A készlet tartalma 5 db speciális csavarkihajtó szár. A menetirányuk balos, kúpos kialakítású, kiválóminőségű szerszámacélból készítve. Hosszú élettartamukat még egy praktikus tároló doboz is segíti, ami megvédi a szerszámokat a kisebb sérülésektől, portól, szennyeződéstől. Alkalmasak bármilyen fejű vagy menetsűrűségű csavarok kiszedésére, kezdve az M3-as csavaroktól egészen az M18-ig. Nem okoz számukra gondot a torx vagy az imbusz csavar sem, mindegy, hogy azok külső vagy belső kulcsnyílásúak. Használatuk egyszerű! A törött csavarba kell készíteni egy arányos méretű furatot, elég, ha pár milliméter mély, a lényeg, hogy a készletből kiválasztott kihajtót bele tudjuk annyira hajtani, hogy megszoruljon. Ezt követően villáskulccsal tovább tudjuk hajtani mind addig, amíg el nem kezdi kihajtani a betört csavart. Fontos, hogy csak jobb menetes csavarokhoz alkalmazható. Egy igazi barkács készletből nem hiányozhat ez a csavar kiszedő szett!

Amennyiben most rendeled meg,extra alacsony áron lehet a Tiéd!

A készlet a következő méretű csavarkihajtókat tartalmazza:1/8 “-1/4” / M3-M61/4 “-5/16” / M6-M85/16 “-7/19” / M8-M117/19 “-9/16” / M11-M149/16 “-3/4” / M14-M18.

Hozzáadva a kosaradhoz::