Pole dance rúd

Pole dance rúd

Pole dance rúd

Nettó ár: 34.638 (/db)
Bruttó ár: 43.990 (/db)

Out of stock

Nettó ár: 34.638 (/db)
Bruttó ár: 43.990 (/db)

Availability: Elfogyott Cikkszám: 000327

Leírás

Táncrúd variálható hosszal, mely maximálisan 2,74 m-es mennyezethez alkalmas.

Forgó vagy statikus – minden gyakorlásra és pole dance, pole fitness és aerobic figurára.
Egyszerű felszerelés és biztonságos elhelyezés fúrás nélkül. A pole dance táncrúddal otthonába, klubjába vagy bárjába professzionális tánc és fitness készüléket hoz. A pole fitness világában erőnléti és az állóképességet megcélzó gyakorlatokkal tud belemerülni vagy akrobata figurákkal és így az izomerősítő és esztétikai sportprogramnak otthonában is hódolhat.

Az edzés és a tánc közötti átmenet fokozatos, amikor kimeríti  rúd előnyeit, a testi feszültséggel valamint az egyensúllyal a földi vonzerőt tudja bevonni. A professzionális szintet a táncrúd főképp azzal éri el, hogy kiszabadul a merevségéből és Önnel együtt forog.

Az ön mozdulatai és tánca ezzel folytonosabbak és hatékonyabbak lesznek. Néhány másodperc alatt a pole dance rudat a forgás és a statikusság állapota közé lehet beállítani, és így probléma nélkül alkalmazkodik az Ön egyedi igényeihez.

A rúd szilárdan a padló és a mennyezet közé van zárva a rögzítőrendszernek köszönhetően – lyukak fúrása nélkül. A 2,74 m magasságig tartó mennyezetekkel játékosan elbír.

Gyorsan felszerelhető és nem hagy lenyomatot vagy karcolatot maga után.

A professzionális szabványok alapján a pole dance rúdtánc esetén az átmérő mérete kényelmes 45 mm, mely könnyen megfogható. Így mindig mindent ellenőrzése alatt tarthat majd és biztonságosan foroghat a táncrúdon.

Hozzáadva a kosaradhoz::