PH mérő talajvizsgáló készülék növény termesztéshez (BB-0693)(KF)

PH mérő talajvizsgáló készülék növény termesztéshez (BB-0693)(KF)

Nettó ár: 2.354 (/db)
Bruttó ár: 2.990 (/db)

Out of stock

Nettó ár: 2.354 (/db)
Bruttó ár: 2.990 (/db)

Availability: Elfogyott SKU: 97623

Leírás

A savmérő lehetővé teszi a talaj állapotának alapos ellenőrzését, egyértelműen meghatározva annak állapotát. Elengedhetetlenül hasznos, ha növényeket és zöldségeket szeretnénk termeszteni. A készülék nem igényel akkumulátort, végtelen számú mérést tesz lehetővé további költségek nélkül.
A talaj pontos ismerete megkönnyíti a tervezést, majd a megfelelő körülmények fenntartását a növények számára. Ez a talajmérő készülék lehetővé teszi a magasabb hatékonyságú termesztést.

A digitális talajmérő készülékkel gyorsan és kényelmesen mérhető a pH érték. Állapítsa meg, hogy a talaj minősége és a környezeti viszonyok megfelelnek-e a növényei igényeinek. A talaj savtartalma nagyon fontos tényező a növények egészséges növekedésében, ezért ezt rendszeresen felül kell vizsgálni. Az egyszerű kezelhetőségnek köszönhetően a mérési eredményeket azonnal leolvashatja a digitális kijelzőn.

A savmérő fogantyúval van ellátva, ami kényelmes tárolást tesz lehetővé, felakaszthatjuk pl. a garázsban és mindig a helyén lesz.
Minden mérés után törölje le a készüléket egy ronggyal.

A termék tulajdonságai:

  • felhasználás: beltéri/kültéri
  • pH mérési skála: 3-10
  • méretek : 27,5 x 5 x 3,5 cm

További információk

Tömeg 0,3 kg