Összecsukható, hordozható kerti asztal – 180cm – fekete (BB-12280)

Összecsukható, hordozható kerti asztal – 180cm – fekete (BB-12280)

Nettó ár: 35.425 (/db)
Bruttó ár: 44.990 (/db)

Out of stock

Nettó ár: 35.425 (/db)
Bruttó ár: 44.990 (/db)

Kerti asztal – ez az összecsukható kerti bútor ideális megoldás minden szabadtéri eseményre, alkalomra.

Availability: Elfogyott SKU: 0279207290720

Leírás

Kerti asztal – ez az összecsukható kerti bútor ideális megoldás minden szabadtéri eseményre, alkalomra. Nagyon praktikus és könnyen tárolható. Erős szerkezettel és vastag asztallappal rendelkezik – ellenáll a kedvezőtlen időjárási körülményeknek. Néhány egyszerű mozdulat elegendő ahhoz, hogy kertjében tökéletes vendég fogadó sarok jöjjön létre, amely ideális nagyobb kerti partikhoz, vagy kisebb sütögetésekhez egyaránt.

Összecsukható – az asztal a lábak összecsukása után kis helyet foglal, és rendkívül könnyedén mozgatható, szállítható. A lábak speciális biztosítékokkal vannak ellátva, melyek megakadályozzák a véletlen összecsukódást, ezzel garantálva az Ön biztonságát.

Időtálló – a kerti asztal különösen tartós és stabil acélszerkezettel rendelkezik, amely nagy teherbírást biztosít, és remekül ellenáll a külső behatásoknak. Az acél porszórt borítású. Az asztallap a legjobb minőségű műanyagból készült, amelynek köszönhetően rendkívül tartós és ellenáll az időjárási viszonyoknak, legyen az eső vagy hó.

Csúszásmentes lábak – a termék lábazata speciális csúszásgátlókkal van ellátva, melyek védelmet nyújtanak az esetleges csúszkálástól a földön, ezáltal nem kell tartanunk attól, hogy a legkisebb érintéstől meginog az asztal és minden a földön landol. A gumírozott végek a padlót is óvják a karcolásoktól.

Az asztal összecsukás után praktikus bőrönd formáját ölti fogantyúval, melynek köszönhetően kis helyet foglal és rendkívül könnyen szállítható.
Az összecsukható kerti asztal rendkívül strapabíró és stabil porszórt acél szerkezettel rendelkezik, amely ellenáll a nagy terheléseknek és a mechanikai sérüléseknek, így nem kell aggódnia, hogy túl nagy terhelés nehezedik az asztalra pl szabadtéri rendezvények alkalmával.

A termék jellemzői:

  • bőrönddé összehajtható
  • anyaga: műanyag, acél
  • méretek: 180 x 74 x 74 cm
  • összehajtott méretek: 90 x 74 x 8 cm
  • súly: 13.1 kg

További információk

Tömeg 0,3 kg