Öntapadós, biztonsági gyermekzár szekrényajtókhoz, fiókokhoz a kis ujjak becsípése ellen – 4 darabos csomag(BB-18597)

Öntapadós, biztonsági gyermekzár szekrényajtókhoz, fiókokhoz a kis ujjak becsípése ellen – 4 darabos csomag(BB-18597)

Nettó ár: 1.567 (/db)
Bruttó ár: 1.990 (/db)

Out of stock

Nettó ár: 1.567 (/db)
Bruttó ár: 1.990 (/db)

Csak nyissa ki a zárat a megfelelő helyen, és az ajtó könnyedén kinyithatóvá válik.

Availability: Elfogyott SKU: 10922

Leírás

A fiókzárat úgy alakították ki, hogy a felnőttek problémamentesen hozzáférhessenek a bútor tartalmához anélkül, hogy a védőburkolatot le kellene venni. Csak nyissa ki a zárat a megfelelő helyen, és az ajtó könnyedén kinyithatóvá válik. Miután kivette a szekrényből/fiókból a szükséges tartozékokat, elég bezárni a fiókzárat és az ismét betölti funkcióját. A szekrényzár nagyon esztétikus – világos bútorokra szerelve nem feltűnő.

A nagyon könnyen felszerelhető szekrényzár a tökéletes módja annak, hogy megvédje gyermeke ujjait a becsípődéstől. Nagyon sokoldalú termék – nemcsak szekrények, hanem fiókok vagy hűtőszekrények biztonságossá tételére is alkalmas.

A fiókzár felszereléséhez nincs szükség szerszámra, a terméket erős kétoldalú ragasztószalaggal rögzíthetjük a szekrényekre. Elég a szekrény vagy fiók felületét megtisztítani, majd felragasztani a terméket. Ragassza fel a terméket úgy, hogy az egyik rész az ajtón, a másik pedig a szekrény/fiók falán legyen. Az erős szalag garantálja, hogy a szekrény zárja nem szakad le és tökéletesen betölti szerepét.

A szekrényzár nemcsak a kis ujjacskákat védi a véletlen becsípődéstől. Ideális módja annak is, hogy megakadályozza azoknak a bútoroknak a kinyitását amelyek a gyermekek számára veszélyes tárgyakat tartalmaznak – például kések.
A szekrény kinyitásához nem kell az egész zárat eltávolítania – csak nyissa ki a zár egyik oldalát, majd zárja be újra.

Műszaki adatok:

  • Színe: fehér
  • Anyaga: Műanyag
  • Mérete: 7,5 x 4 cm
  • Súly: 26 g
  • Készlet súlya: 109 g

A csomag tartalma

  • 4 darab zár

További információk

Tömeg 0,3 kg