Mágneses horgász játék

Kiemelt
-13%

Mágneses horgász játék

Mágneses horgász játék

Nettó ár: 2.039 (/db)
Bruttó ár: 2.590 (/db)

In stock

Nettó ár: 2.039 (/db)
Bruttó ár: 2.590 (/db)

Cikkszám: mh_43

Leírás

Mágneses horgászjáték, 8db hal

A horgászjáték biztosan felkeltik az érdeklődést a legfiatalabbak körében, és lehetővé teszik a szabadidő vidám eltöltését akár rossz idő esetén is! Szórakoztat és tanít. A gyermeknek lehetősége van horgászni, ugyanakkor megismerni a vízi világot.
A játék egy érdekes készlet, amely egy deszkából, 8 tengeri élőlényből és egy horgászbotból áll. A rúd- és tengeri élőlényeknek kicsi a mágnesük, ami kétségtelenül vonzóbbá teszi a mulatságot, valamint javítja az ügyességet és a koncentrációt.
A játék esztétikai értékét befolyásolja a kivitelezés jó minősége, valamint az élénk, meleg színek és az állatok vonzó utánzatai. Mindez vonzza a figyelmet és arra ösztönzi a gyermeket, hogy használja ismételten.
A játék nemcsak sikeresen leküzdi az unalmat, hanem egy fontos oktatási funkciót is ellát, és már kicsi korától kezdve pozitívan befolyásolja a gyermek fejlődését. Serkenti a képzeletet, fejleszti a logikai gondolkodást és a vizuális memóriát.
A játéknak enyhe élei vannak, fából készült. Ez biztonságossá teszi a gyermek egészségét, szemben a műanyag játékokkal.
A játékot lányoknak és fiúknak egyaránt ajánlják. Tökéletesen működik otthoni használatban, valamint óvodák, gyermekkórházak, gondozási és oktatási központok felszerelésében.

A játék ideális ajándéknak is, és minden bizonnyal sok arcot mosolygásra késztet

Hozzáadva a kosaradhoz::