Mágikus festő szőnyeg varázslatos vízi tollakkal

-13%

Mágikus festő szőnyeg varázslatos vízi tollakkal

Mágikus festő szőnyeg varázslatos vízi tollakkal

Nettó ár: 2.039 (/db)
Bruttó ár: 2.590 (/db)

In stock

Nettó ár: 2.039 (/db)
Bruttó ár: 2.590 (/db)

Cikkszám: 000324

Leírás

Mágikus festő szőnyeg varázslatos vízi tollakkal.

Minden gyereket csodálattal fog eltölteni, ez a nagyméretű festővászon, amelyhez sem festékre sem pedig ecsetre nem lesz szükségük, hogy valami szépet alkossanak. Az innovatív megoldásnak köszönhetően, egy óriási felületen élhetik ki kreativitásukat. A szebbnél szebb egyedi festményekhez csupán vízre van szükségük.
Éppen ezért ideális játék lehet akár benn a gyerekszobában, a nappaliban, a fürdőben vagy akár az udvaron is. Ezentúl a szobabútorok garantáltan firka mentesek maradnak! A készlet tartalmaz egy hatalmas, 78 cm x 58 cm nagyságú, több színben pompázó mágikus táblát,melynek a peremét különböző állatok, formák és számolást oktató ábrák díszítik, illetve két darabvízzel festő tollat is. A 34 cm x 55 cm festő felület és a két varázslatos toll elegendő lehet akár egytestvérpár számára is. A mindössze 180 grammos játék ideális ajándék minden kisgyermekszámára, hiszen a legkisebbek akár vizes kézzel vagy lábbal is festhetnek rá anélkül, hogy ők maguk festékesek lennének. A műalkotások azonban kb. 5 perc száradási idő után eltűnnek, így ezután kezdetét veheti egy újabb mókás vízzel festés. Fontos megemlíteni, hogy ez a nagyszerű játék amellett, hogy szórakoztat, fejleszti is a kicsik képességeit. A varázsszőnyeg használatával a kreativitásuk, motorikus képességeik és kézügyességük is egyaránt fejlődik.

Amennyiben fontos, hogy gyermeked a játékkal eltöltött örömteli percekben tanuljon is, rendeld meg neki még ma ezt a szőnyeget. Aktuális árzuhanásunkban ezt a terméket is hatalmas kedvezménnyel szerezheted be!

TULAJDONSÁGOK:

– Szőnyeg mérete: 78×58 cm
– Festő felület mérete: 34×55 cm
– Súly: 180 gramm
– Készlet tartalma: szőnyeg és 2 db festő toll.

Hozzáadva a kosaradhoz::