Madárriasztó tüske 50x10cm – védje erkélyét, párkányát

Madárriasztó tüske 50x10cm – védje erkélyét, párkányát

Madárriasztó tüske 50x10cm – védje erkélyét, párkányát

Nettó ár: 701 (/db)
Bruttó ár: 890 (/db)

In stock

Nettó ár: 701 (/db)
Bruttó ár: 890 (/db)

Cikkszám: 0076

Leírás

Ugye Neked is gyűlt már meg bajod a ház körül ólálkodó, hívatlan vendégekkel? Sokféle kártevő okozhat bosszúságot otthonunkban, de az egyik legkellemetlenebb helyzetet olykor a galambok és egyéb madárfajták okozzák. Megdézsmált termés és összepiszkított terasz, ablakpárkány… Ráadásul, ha egyszer odaszoktak, rendkívül nehéz tőlük megszabadulni. Amennyiben Neked is ismerős a probléma, akkor van egy jó hírünk! Neked a madárriasztó tüskére van szükséged és a madárinváziónak befellegzett!

Kinek ajánljuk ezt a praktikus eszközt? Mindenkinek, aki a madárpiszok okozta kellemetlenségekkel néz szembe nap, mint nap. Nem csak otthonodban válhat hasznodra, de nyugodtan vihetsz magaddal egyet a munkahelyedre is, legyen az egy bolt, iskola, hivatal, irodaház, egy szóval bárhol használható. Ez a legelterjedtebb módszer a galambok és egyéb madárfajták távoltartására Európában, sőt egész világszerte.

Mivel rendkívül strapabíró anyagból készül, így a környezeti hatásoktól sem kell félteni, hiszen rozsdamentes acél felépítése és UV-tűrő polikarbonát tüskéi egy hatalmas vihar vagy egy perzselő napsütés közepette is helytállnak. A madárriasztó tüske a Te otthonodból sem hiányozhat, ráadásul igen praktikus, hiszen bárhová felszerelhető. Használhatod kiugrókon, ablakpárkányon, táblákon, gerendákon, falakon, ereszcsatornán, templomtornyon, csöveken, lámpákon, kéményeken, elektromos vezetékeken, parabola antennán, de akár még egy klímaberendezésen is, hiszen fém, műanyag, fa, kő, beton, vagy márványfelületre is rendkívül könnyen felszerelhető. Ugyanakkor fontos megjegyeznünk, hogy az eszköz nem tud kárt tenni az állatokban, így azok nem sérülnek meg, vagy nem esnek csapdába, csupán nem tudnak majd leszállni mondjuk az ablakpárkányunkra, így nem tudják majd összepiszkítani sem.

Egy szóval, ha madárpiszok-mentessé akarod varázsolni otthonod, a madárriasztó tüske elengedhetetlen tartozék! Amennyiben a miatt aggódnál, hogy a felszereléséhez szakembert kell majd hívnod, ismét megnyugtatunk, hiszen két egyszerű lépésben bárki fel tudja helyezni az eszközt a kívánt felületre! Először is tisztítsd meg a felületet, ahová felhelyeznéd a tüskét, majd kültéri ragasztóval, vagy csavarokkal könnyedén rögzítheted. Ugye milyen egyszerű? Csupán ennyit kell tenned, hogy otthonodat ezentúl messziről elkerüljék a galambok és más madarak.

A madárriasztó tüske nélkülözhetetlen, főleg kertes házakban. Ne habozz hát megrendelni, hiszen most hihetetlen mértékben szálltak le az áraink – a galambokkal ellentétben, akik innentől már csak az egekből figyelnek…
De vigyázz, hiszen készletünk véges, és már csak néhány darab maradt!
Nincs több kaland, nincs több galamb.

Hozzáadva a kosaradhoz::