Macska mászóka kaparófával, fekvőhellyel, kuckóval és játék egerekkel – 138 x 55 cm, szürke (BB-7927)

Macska mászóka kaparófával, fekvőhellyel, kuckóval és játék egerekkel – 138 x 55 cm, szürke (BB-7927)

Nettó ár: 22.827 (/db)
Bruttó ár: 28.990 (/db)

Out of stock

Nettó ár: 22.827 (/db)
Bruttó ár: 28.990 (/db)

5 szintes macskakaparó – a fa formájú karcolóoszlop 138 cm magas, 5 emeletre lett osztva, melyen keresztül a macska szabadon mozoghat és lustálkodhat.

Availability: Elfogyott SKU: 1079

Leírás

5 szintes macskakaparó – a fa formájú karcolóoszlop 138 cm magas, 5 emeletre lett osztva, melyen keresztül a macska szabadon mozoghat és lustálkodhat, de más macskákkal is leselkedhet és játszhat. A szilárd szerkezet széles alappal biztosítja a karcolóoszlop stabilitását. A fa fő előnye egy hangulatos ház, amelyhez két lépcső vezet. A cica szabadon pihenhet.

Kaparófa – a karcoló oszlop növényi eredetű szizál zsinórból készült, amelyet agave rostokból állítanak elő. Környezetbarát, ezért biztonságos kedvenceink számára. Az egészet puha szőrrel borított alap teszi teljessé.

Játék egér – három gumiszalagon bolyhos egeret helyeztek a fára, amelyek felkeltik a macska kíváncsiságát és játékra vagy vadászatra ösztönzik a macskát.

Univerzális megjelenés – a karcoló oszlopot modern és hangulatos kialakítás jellemzi, aminek köszönhetően bármely helyiségben jól mutat. A macskafa tökéletesen illeszkedik bármilyen belső kialakításhoz – stílustól és kiegészítőktől függetlenül.

Leírás:

  • szín: fekete/bézs/barna/szürke – aktuális raktárkészlet szerint
  • méretek: (magasság / szélesség): 138 x 55 cm
  • súlya: 9,2 kg
  • 5 szintes

További információk

Tömeg 0,3 kg