M6-os menetvágó szett és menetjavító készlet, fúró/vágó eszközökkel

M6-os menetvágó szett és menetjavító készlet, fúró/vágó eszközökkel

M6-os menetvágó szett és menetjavító készlet, fúró/vágó eszközökkel

Nettó ár: 3.142 (/db)
Bruttó ár: 3.990 (/db)

In stock

Nettó ár: 3.142 (/db)
Bruttó ár: 3.990 (/db)

Cikkszám: AO9630

Leírás

M6-os menetvágó szett és menetjavító készlet, fúró/vágó eszközökkel.

Csavarmenet javító készletünk mind az otthoni, szabadidős műhelyekben,vagy garázsokban, mind a professzionális autószervizekben megállja a helyét. Bármiféle gondba is ütközöl, esetleg kisebb nagyobb javítást, átalakítást szeretnél megejteni, érdemes beszerezned a készletet, hiszen szinte minden problémában hűséges társad lehet. A sérült menetek javításához profi, és megbízható szerszámok használata szükséges. Az általunk kínált készlet tartalmazza az összes elemet, amelyek feltétlenül szükségesek az M6 menetek zökkenőmentes javításához.

Javítókészletünk alkalmas még a nem megfelelő kezelés által sérült gyújtó gyertyameneteinek újracsiszolására is. A készlet egy menetfúróból és egy menetvágóból áll, mindkét alkatrész kiválóminőségű HS acélból készült (nagy sebességű acél). Mindemellett a doboztartalmaz egy, a betétek beillesztésére szolgáló eszközt, pecsétet a betétek anyagának áthelyezéséhez, valamint 10 db. betétet az M6 x 1.0 menethez.

A szerszámos doboznak köszönhetően mindent kitűnően tárolhatsz, így szükségesetén gyorsan kézhez veheted az éppen szükséges alkatrészeket. A sérült szál kijavítását nem szabad előzetes információ nélkül elvégezni. Először fúrd ki a sérült menetet a készletben lévő menetfúróval (ne feledd, hogy a forgács a földre hullik!). Ezután helyezd be a menetvágót egy megfelelő eszközbe,majd óvatosan újravághatod a szálat. A következő lépésben helyezd a spirálbetétet a készletben található megfelelő eszközre (meghajlított piros fogantyú).
A kis anyag darabot helyezd a vágásba és nyomd rá határozottan. A betétnek szorosnak kell lennie, nem eshet le. A betét most már becsavarható a menetes lyukba. Végezetül a felesleges anyagot pedig meg kell hajlítani.
(Ez az az anyag, amely a mélyedésbe lett helyezve, hogy elzárja a betétet)

Az így előállított menet újrafelhasználásra kész, a csavart (vagy a gyújtógyertyát) óvatosan kézzel kell becsavarozni. Csak ezután húzd meg a csavarkulccsal, és ügyelj a maximális nyomatékra!
Menetjavító készletünk minden barkácsműhely nélkülözhetetlen kelléke, így a Te készletedből sem hiányozhat. Amennyiben ma rendeled meg, hatalmas akciókeretében lehet a tiéd!

Technikai adatok:
-Anyag: Acél
-A tok mérete: (hossz / szélesség / magasság): 17,6 / 10,8 / 3,5cm
-Súly: 210 g.

Hozzáadva a kosaradhoz::