Lazy Bag felfújható matrac – relax ágy

Lazy Bag felfújható matrac – relax ágy

Lazy Bag felfújható matrac – relax ágy

Nettó ár: 3.063 (/db)
Bruttó ár: 3.890 (/db)

In stock

Nettó ár: 3.063 (/db)
Bruttó ár: 3.890 (/db)

Cikkszám: 009

Leírás

Lazy Bag felfújható matrac – relax ágy.

Ezen túl nem kell ájulásig fújni a matracod és a cipelése közben sem fáradsz el. A Lazy Bag matraccal szinte repülsz, ugyanis 1,5 kg és fél perc alatt összerakhatod.
Fordulj körbe háromszor, mint a mesében és már kész is. A Lazy Bag kialakításának köszönhetően nincs szükséged pumpára, sem a tüdődre. Miközben a nyitott végével körbe fordulsz 3-4 alkalommal, vagy jobbra-balra mozgatod, az megtelik természetes levegővel és magában is tartja azt. Ezután összezárod a száját és kész is a fekhelyed. Vízálló anyagból készült, így akár egy medencés party elengedhetetlen kelléke is lehet. A leeresztése is hasonlóan egyszerű és a hozzá tartozó táskának köszönhetően bárhova magaddal viheted cipelés nélkül, hiszen könnyebb, mint egy nagy flakon víz.
Tökéletes választás számodra, ha szeretsz a természetben túrázni, horgászni, kempingezni, vagy sűrűn látsz vendégeket és a nap végére pont félpercnyi energiád maradt a fekhelyed elkészítésére!

Szín: aktuális raktárkészlet szerint küldjük.
Pumpa nélkül, gyorsan felfújható.
Elég párszor körbefordulni a kezünkben lévő Lamzac Bag-gel, mely megtelik természetes levegővel és már kész is a tökéletes ágy.
Ideális strandoláshoz, kempingezéshez, fesztiválozáshoz vagy akár vendégágynak is.
Vízálló, így akár medencébe is rakhatod.
A praktikus hordozó táskának köszönhetően könnyedén magaddal viheted bárhova.
Súlya mindössze 1,5 kg.
Mérete: 185.00 x 75.00 x 50.00 cm.

Hozzáadva a kosaradhoz::