Kulcsra zárható tágas, elegáns, hordozható ékszerdoboz 20 különböző rekesszel, bézs (BB-6347)

Kulcsra zárható tágas, elegáns, hordozható ékszerdoboz 20 különböző rekesszel, bézs (BB-6347)

Nettó ár: 9.441 (/db)
Bruttó ár: 11.990 (/db)

Out of stock

Nettó ár: 9.441 (/db)
Bruttó ár: 11.990 (/db)

Ez a praktikus kis tartó remek lehetőséget nyújt arra hogy egyszerűen rendet tartsunk ékszereink között

Availability: Elfogyott SKU: 84679853743

Leírás

Tudjuk, milyen bosszantó, amikor éppen rohansz reggel, és nem találod azt a gyönyörű nyakláncot vagy gyűrűt, amit viselni szeretnél. De ne aggódj, van egy megoldás erre a problémára: az ékszerdobozunk. Ez a praktikus és stílusos tároló megkönnyíti ékszereid rendszerezését, és mindig kéznél tartja a kedvenceidet.

Dekoratív kiegészítő: Az ékszerdoboz bézs színű kárpittal van borítva, ami nemcsak praktikus, hanem dekoratív is. Így stílusosan és hangulatosan illik majd a fürdőszobádba vagy a gardróbodba.

Kihúzható fiókok: A doboz kihúzható fiókokkal rendelkezik, így könnyen hozzáférhetsz az ékszereidhez. Nincs többé az elveszett vagy összegubancolódott ékszerek problémája.

Biztonságos tárolás: Az ékszerdoboz kulcsra zárható, így nyugodtan hagyhatod az ékszereidet anélkül, hogy aggódnál, hogy elcsennek. Ideális megoldás, ha háziállatod vagy kislányod érdeklődik az ékszereid iránt.

Hordozható és utazásbarát: Az ékszerdoboznak van egy füle, amelynek köszönhetően könnyedén hordozható. Bőröndbe is könnyen pakolható, így az ékszereid biztonságban lesznek utazás közben is.

Kompakt méret: Az ékszerdoboz összecsukott állapotban mindössze 17,5 x 13,8 x 13,5 cm méretű, így nem foglal sok helyet a fürdőszobádban vagy gardróbodban.

Leírás:

  • bézs szín
  • a zárt csomagtartó méretei (hossz / szélesség / magasság): 17,5 x 13,8 x 13,5 cm
  • súlya: 643 g
  • súlya csomagolással együtt: 733 g

A csomag tartalma:

  • ékszerdoboz
  • kulcs

További információk

Tömeg 0,3 kg