KAIDA ADN Carp 8000 gyorsfékes bojlis orsó pótdobbal

Kiemelt

KAIDA ADN Carp 8000 gyorsfékes bojlis orsó pótdobbal

KAIDA ADN Carp 8000 gyorsfékes bojlis orsó pótdobbal

Nettó ár: 14.165 (/db)
Bruttó ár: 17.990 (/db)

Out of stock

Nettó ár: 14.165 (/db)
Bruttó ár: 17.990 (/db)

Availability: Elfogyott Cikkszám: AO4814

Leírás

KAIDA ADN Carp bojlis orsó dobós horgászathoz, behúzáshoz, etetőrakétázáshoz!

– 7+1 csapágy
– Dob mérete: 8000
– Pót dob mérete: 8000
– Kúpos, nyújtott dob a távoli dobások elősegítéséhez
– Quick-Set tűgörgős visszaforgásgátló rendszer
– Rendkívül masszív, strapabíró szerkezet
– Nagy zsinórkapacitás
– Precíz gyorsfékes fékrendszer
– Worm Shaft lassú dobemeléses rendszer a hibátlan zsinórképért
– Prémium minőség!
– A távdobás nagymestere.

Fékrendszere rendkívül precíz, igazi élmény vele a fárasztás. Nem is olyan régen még a nyeletőfékes orsók újdonságnak számítottak. Azonban mára már egy sokkal modernebb rendszer váltotta ki a nyeletőféket a pontyhorgászatban, ami nem más mint a gyorsfékes rendszerek, melyek lényege, hogy 0,5-1 fordítás alatt a szabadon futóról teljesen behúzhatjuk a féket. Ezzel a rendszerrel a meghibásodás lehetőségét is minimálisra csökkentették a tervezők, mivel egyszerűbb, ellenben – elsőfékes rendszer lévén – sokkal precízebb rendszerről beszélünk.

Az orsót hatalmas zsinórbefogadó képességgel látták el, ezen tulajdonságának köszönhetően kimondottan alkalmas akár extrém nagy távolságokra történő behúzós horgászatokra, valamint a nagyméretű, nyújtott és kúpos dob biztosítja, hogy dobós horgászat esetén is – egy erre alkalmas bottal párosítva – extrém távolságokat érjünk el vele. Az orsóban 7+1 db! csapágy kapott helyet, ezek biztosítják a megbízható, és hosszú időn át tartó zavartalan működést.

Zsinórképe abszolút hibátlan, ez többek között a Worm Shaft-lassú dobemeléses rendszernek köszönhető,mely a hagyományos orsókkal szemben, a damilt minden fordulatnál, szabályosan egymás mellé helyezi feltekerés közben.
Összegezve, a Kaida-nak sikerült megalkotnia egy felső-középkategóriás bojlis orsót olyan minőségben,mely más(ismertebb) márkák esetében akár kétszer-háromszor is többe kerülhet.

Hozzáadva a kosaradhoz::