Kiemelt

Irodai Led lámpa

Irodai Led lámpa

Nettó ár: 2.354 (/db)
Bruttó ár: 2.990 (/db)

In stock

Nettó ár: 2.354 (/db)
Bruttó ár: 2.990 (/db)

Cikkszám: IRODLÁMP01

Leírás

MŰSZAKI ADATOK

Erőssége: 1W

Tápegység: 3x AA 1,5 V-os elem (nem tartozék); Mikro-USB kábel (mellékelve)

Fénysugár: 120 °

Megvilágítás: 500lx

Méretek (H / Sz / M): 10,5 x 11,3 x 52 cm

Súly: 140g

Súly csomagolással együtt: 210g

A KÉSZLETBEN TARTOZIK :

Lámpa

Kábel Micro-USB

A munkahely optimális megvilágításához mindenekelőtt egy nagy megvilágítású fényre van szükség. Ugyanakkor a készüléknek rugalmasnak kell lennie az áramellátás és a kezelés szempontjából, valamint látványosan és korszerűnek kell lennie.

Lúdnyakú LED asztali lámpa megfelel az Ön 500Lux készülékének az irodai vagy közvetlenül az íróasztal tipikus és természetes megvilágítási szintjének szabványával. Ez a lehető legjobb megvilágítást és fenntartható módon segíti elő a látásmódját, valamint egyedülálló olvasási élményt nyújt Önnek.

A lámpa stabil talppal rendelkezik, az orrnyak 360 ° -kal állítható. Ez lehetővé teszi, hogy pontosan megvilágítsa a kívánt területet. Az áramellátást 3 AA méretű elem (nem tartalmazza) vagy a mellékelt Micro USB csatlakozókábel biztosítja. Ez az asztali lámpát állandóan táplálja, egy árambankon, egy hálózati adapteren keresztül (nem tartozék), vagy közvetlenül a PC-ről / laptopról. 3 különböző fényerősség közül választhat, ezeket kényelmesen vezérelheti az alap “érintés” gombjával. A modern, sima, fehér felületű design időtlen és szinte minden irodában elfér. Rendkívül könnyen tisztítható.

 

 

Hozzáadva a kosaradhoz::