Hoverball – Légpárnás focilabda

Hoverball – Légpárnás focilabda

Hoverball – Légpárnás focilabda

Nettó ár: 2.362 (/db)
Bruttó ár: 3.000 (/db)

In stock

Nettó ár: 2.362 (/db)
Bruttó ár: 3.000 (/db)

Cikkszám: AO931

Leírás

Hoverball – Légpárnás focilabda.

Itt a megoldás, hogy gyermeked a rossz időben is lefoglalja magát! Ez a légpárnás focilabda garantáltan órákig leköti majd a figyelmét, sőt akár Te is beszállhatsz a játékba. Ráadásul most hihetetlenül alacsony áron szerezheted meg!

Ha eddig azt hitted, hogy a focilabda kizárólag kerek lehet és csak is gurulhat, tévedtél! Ez a nagyszerű találmány úgy néz ki mint egy félbevágott labda és még csak nem is gurul, hanem levegő hajtja.
A 4 db AA elemnek köszönhetően pár mm-re elemelkedik a földtől, ezáltal úgy siklik bármilyen felületen mint kés a vajban. Az garantált, hogy itt nem lesznek törött bokák és betört ablakok. Ez köszönhető annak, hogy csak két dimenzióban mozog, valamint az oldalát puha szivacs borítja. Tehát a gyerekek jól érzik magukat és még kárt sem tesznek a berendezésben. Ugyanúgy rúgják a bőrt mint nagyapáink a grundon csak 21. századi verzióban. Ha már a 21. századnál tartunk: itt nincs vége a játéknak, ha lemegy a nap.
Ez a Hoverball beépített LED világítással rendelkezik, így akár hajnalig játszhattok.

Egy játék, amely lefoglalja az egész családot, a gyerekek garantáltan kifáradnak tőle estére, nem veszélyeztetik a testi épségüket és nem is tudnak kárt tenni semmiben. Elengedhetetlen kelléke az önfeledt családi szórakozásnak. Ráadásul az idei legnagyobb akcióhullámunk elérte a légpárnás focilabdánkat is, így a következő pár napban verhetetlen áron juthatsz hozzá.

Hozzáadva a kosaradhoz::