Horkolás elleni mágnesek

Horkolás elleni mágnesek

Horkolás elleni mágnesek

Nettó ár: 1.567 (/db)
Bruttó ár: 1.990 (/db)

In stock

Nettó ár: 1.567 (/db)
Bruttó ár: 1.990 (/db)

Cikkszám: 162

Leírás

Horkolás elleni mágnesek.

A partnered horkolása sosem enged nyugodtan aludni? Mostanában mindig fáradt vagy egész nap, mert éjjel nem tudsz aludni? Felejtsd el ezeket a gondokat, ugyanis itt a megoldás neked és párodnak.
Ezek a horkolás elleni mágnesek segítenek, hogy csendesek maradjanak az éjszakák és te is tudd kipihenni magad.
Elalvás után az izmok a szájban és a torokban egyaránt megpihennek, a nyelv pedig gyakran hátracsúszik, ezzel összenyomja a légutakat, ami horkolást eredményezhet. Ha nem tudjuk kellően kipihenni magunkat, vagy nem tudunk nyugodtan aludni, az gyakran hatással van az egész napunkra, ezért érdemes mindenképp gondoskodnunk arról, hogy az éjszakák csendesek és pihentetőek legyenek. A horkolás elleni mágnesek belsejében orrklipszek vannak, melyek megakadályozzák a horkolást, vagy a hangos horkoló hangokat. Ennek köszönhetően újra élvezhető lesz az éjszaka és újra kipihenhetjük magunkat. Érdemes meglepni egy ilyen ajándékkal a partnerünket, ugyanis ez mindkét személynek hasznos lehet.

Rendeld meg ezeket a horkolás elleni mágneseket most, és tegyél azért, hogy a nyugodt alvás már ne csak álom legyen számodra! A viseletük nagyon kényelmes, és az eredményt már a második alkalommal észre fogod venni! De ne feledd, készletünk véges!

Hozzáadva a kosaradhoz::