Handy Bulb vezeték nélküli lámpa szett 8db/csomag

Handy Bulb vezeték nélküli lámpa szett 8db/csomag

Handy Bulb vezeték nélküli lámpa szett 8db/csomag

Nettó ár: 3.142 (/db)
Bruttó ár: 3.990 (/db)

In stock

Nettó ár: 3.142 (/db)
Bruttó ár: 3.990 (/db)

Cikkszám: 0000019H

Leírás

Gyakran jársz olyan helyeken, ahol sötétség van és nincs áramforrás?
Esetleg a szobádat szeretnéd feldobni valamivel?
Akkor egy kihagyhatatlan ajánlatot hoztunk el számodra.

A Handy Bulb vezeték nélküli lámpa bárhol bevethető, ahol a sötétség az úr. Ráadásul most nyolc darabot küldünk neked egy csomagban!
A világítást mindig lehet újabb és újabb érdekességgel fokozni és fejleszteni. Ezúttal viszont ezzel a termékkel nem csak a lakásodat varázsolhatod kényelmesebbé és érdekesebbé, hanem bárhol használhatod.
A Handy Bulb akár hordozható lámpaként is funkcionálhat, egy 21. századi fáklyaként. Ugyanakkor tökéletesen elhelyezhető falilámpaként, ugyanis felszerelése pofonegyszerű, ahogyan a használata is.

Fölösleges drága lámpára költened, most ugyanis ebben a csomagban nyolc darab lámpát küldünk neked, amelyek segítségével a házad összes sötét pontját világossá és gyönyörűvé varázsolhatod.  A lámpát kedved szerint elhelyezheted bárhol, majd később változtathatsz a pozicíóján, ezzel is érdekesebbé és izgalmasabbá varázsolva otthonodat.
Reméljük sikerült rávilágítanunk, hogy mennyire hasznos lehet számodra ez a termék!

A Handy Bulb lámpának azonban garantáltan sikerül majd mindenre rávilágítania otthonodban, vagy akár a kültérben, ahol használod! Most hihetetlenül alacsony áron vásárolhatod meg, de vigyázz, ugyanis készletünk véges!

A lámpa szett tulajdonságai:
Méret: 56 x 56 x 80 mm
Áramellátás: 3 db 1,5V AAA elem (az elem nem tartozék)
Feszültség: 3,6 V
Öntapadós.

Hozzáadva a kosaradhoz::