Gázforrasztó – szakács fáklya

Gázforrasztó – szakács fáklya

Gázforrasztó – szakács fáklya

Nettó ár: 2.118 (/db)
Bruttó ár: 2.690 (/db)

In stock

Nettó ár: 2.118 (/db)
Bruttó ár: 2.690 (/db)

Cikkszám: 000587

Leírás

Nagy teljesítményű kézi gázégő, lángszóró, gázforrasztó, karamellizáló, flambírozó pisztoly, szakácsfáklya, vagy zsebsárkány. Közel 1350 °C hőfokot ér el. Szabályozható, maximálisan 15cm hosszú szúrólángra képes. Megolvasztja az arany-, ezüst-, réz forraszokat, az üvegcsövet, ónt, alumíniumot is.
Piezo gyújtással biztonságos üzemelést tesz lehetővé, ráadásul bármilyen, jó minőségű öngyújtógázzal üzemel. Gumírozott talpán csúszásmentesen megáll. Modellezéshez, ékszer javításhoz, barkácsoláshoz és nem utolsó sorban a konyhában flambírozáshoz, karamellizáláshoz, perzseléshez is használhatjuk.
Az utántöltése egyszerű gázöngyújtó töltővel akár házilag is elvégezhető.

– szúrólángja otthoni barkács munkákhoz
– olvasztásokhoz, forrasztásokhoz kiválóan alkalmas
– kerti partiknál, tűzgyújtásnál, grillezésnél is hasznodra válhat

Konyha: szakács fáklyaként, flambírozó, karamellizáló pisztolyként, is használható. A karamellizáló pisztoly segítségével másodpercek alatt karamell (égetett cukor) készíthető a rászórt cukorból pl. puding, vagy tejberizs tetejére! De alkalmas pl. a Rákóczi túrós és hasonló sütemények tetején lévő tojáshab megpörkölésére is. Készítsd el házilag a saját Creme Brulee élmény desszertedet!

– A kép illusztráció! A termék részleteiben esetenként eltérhet!
– Biztonságtechnikai előírások tiltják a feltöltött állapotban való postai szállítását, így a terméket használat előtt fel kell töltetni!

Hozzáadva a kosaradhoz::