Forgó csillagfény LED lámpa, éjszakai fény, égbolt projektor gyerekeknek – 3 féle üzemmóddal, kék (BB-5764) (KF)

Forgó csillagfény LED lámpa, éjszakai fény, égbolt projektor gyerekeknek – 3 féle üzemmóddal, kék (BB-5764) (KF)

Nettó ár: 3.142 (/db)
Bruttó ár: 3.990 (/db)

Out of stock

Nettó ár: 3.142 (/db)
Bruttó ár: 3.990 (/db)

Gyönyörű kivetítő az éjszakai égbolt minden kedvelőjének! 360°-ban forog és nagyszerű fény show-t kínál közvetlenül otthonában.

Availability: Elfogyott SKU: 0900189

Leírás

Gyönyörű kivetítő az éjszakai égbolt minden kedvelőjének! 360°-ban forog és nagyszerű fény show-t kínál közvetlenül otthonában. Ha azonban nem akarja, csak nyomja meg a gombot, és a kivetítő lámpaként világít. Remek dekoráció mind a hálószobába, mind a sötétségtől félő gyermekeknek a szobájába. A kivetítő beállítása nagyon egyszerű – csak távolítsa el a tetejét, és a kivetítő az éjszakai égboltot varázsolja a mennyezetre és a falakra. Ha nem távolítja el a tetejét, a kivetítő lámpaként világít. A gombokkal beállíthatja a 360 -os elforgatást vagy a lámpa színét. Mesés csillagkivetítő, melynek segítségével hangulatos fészket varázsolhat a szobából. Ez a csodás dekoráció a gyerekszobának is lenyűgöző színfoltja lehet, kápráztassa el vele gyermekét! Varázsoljon szép, csillagfényes éjszakákat mindennap a hálószobába, nappaliba. 3 féle üzemmódból választhat. A lámpának 2 féle tápellátása van: a készletben található USB kábellel vagy 4 db AAA elemmel, melyeket a csomag nem tartalmaz.

Az “A” gomb megnyomása meleg sárga, folyamatos fényt bocsát ki. A „B” a következő sorrendben változtatja a színeket: piros, zöld, fix színes és változó (mozgó) színes. Másrészt a “C” gomb szabad forgásba állítja a lámpát. Fontos, hogy az összes gombot egyszerre megnyomhatja, így érdekes, kombinált vizuális hatás érhető el. Mind az egyik, mind a másik lehetőség segít a gyermeknek megnyugodni és kellemes, boldog hangulatba hozni, biztonságérzetet és pihentető alvást biztosítva.

Leírás:

  • kék szín
  • anyaga: ABS műanyag
  • teljesítmény: 5W
  • tápellátás: USB kábel (tartozék) vagy 4 x AAA 1,5 V-os elem (nem tartozék)
  • méretek (szélesség/magasság): 12,7 x 13,5 cm
  • készlet súlya: 250g
  • súlya csomagolással együtt: 335g

A csomag tartalma:

  • lámpa/projektor
  • USB tápkábel

Illusztrációs videó:

 

További információk

Tömeg 0,3 kg