FloraVita C-vitamin L-aszkorbinsav 1 kg

FloraVita C-vitamin L-aszkorbinsav 1 kg

FloraVita C-vitamin L-aszkorbinsav 1 kg

Nettó ár: 4.717 (/db)
Bruttó ár: 5.990 (/db)

Out of stock

Nettó ár: 4.717 (/db)
Bruttó ár: 5.990 (/db)

Availability: Elfogyott Cikkszám: 0000000000000000001CV

Leírás

99,9 %-os kristályos természetazonos L-aszkorbinsav (C-vitamin).

Gyógyszerkönyvi minőség. E 300. Íz, aroma, fény és hő védős, csomagolásban. A C-vitamin felhasználásának minden területén alkalmazható.

Felhasználás:

A szervezet vitaminpótlására, hogy a skorbut betegséget elkerüljük http://hu.wikipedia.org/wiki/Skorbut .
Napi 50-100 mg C-vitaminra van szüksége szervezetünknek. Ezt a mennyiséget a természetes étrendünk nem mindig tartalmazza. Ha teához adagoljuk, várjuk meg, míg legalább 50 fokra visszahűl, így nem veszít a hatásából. Barnuló gyümölcsök, gyümölcslevek, pl. alma, körte, bor kezelésével, megakadályozhatjuk a barnulást, megőrzik eredeti friss jellegüket színüket. Borhoz az engedélyezett dózis: 150 mg/l, de gyakran kb. 50 mg/l is elegendő. Felhasználásakor, kérem, tartsuk be a Magyar Élelmiszerkönyv Codex Alimentarius Hungaricus az élelmiszerekre vonatkozó kötelező előírásokatés ajánlásokat, valamint a 2004. évi XVIII. bor-, és a 1995. évi XC. élelmiszer törvényt és a (2003. évi LXXXII. tv.) 56/2004. (IV. 24.) FVM rendeletetShandong Luwei Pharmaceutical Co., Ltd.

A világ vezető gyógyszer gyártója által előállított legtisztább minőségű 99,9 %-os L-aszkorbinsav.
A C-vitamint több mint 20 éves gyártási tapasztalattal készítik. Megfelelnek a BP / USP / EP / JP / FCC, szabványoknak, az-az az összes gyógyszerkönyvi minőségnek. Igazoltan a GMP, ISO9000 , ISO9002 minőségbiztosítási rendszernek, ISO22000 élelmiszer-biztonsági irányítási követelményeinek.
A termékeiket, igazoltan, GMO, /génmanipulált/ mentes anyagokból állítják elő.

Minőségi bizonyítvány:

http://www.bbbb.hu/spec/aszkorbinsav.jpgBiztonságtechnikai adatlap: http://www.bbbb.hu/spec/aszkorbinsav.biztonsagtechnika.pdfAszkorbinsav a Wikipédián: http://hu.wikipedia.org/wiki/AszkorbinsavGyártói nyilatkozat a GMO mentességről: http://www.bbbb.hu/spec/aszkorbinsavGMO.jpg

A C-vitaminnak, együtt kellene álljon a boltok polcain a cukorral és liszttel és kanálszám kellene fogyasztani.
Ezt Ő meg is tette. Szentgyörgyi Albert. A tétel, amiből ezt az árut kicsomagoltuk, megfelel az USA. EU és a Magyar gyógyszerkönyvi minőségnek,valamint az EU és a Magyar Élelmiszerkönyv 1-2-89/107 sz. előírásainak.

A termékeket a Medimpex ZRt laboratóriumában is tételesen bevizsgálják. Van publikáció arról, hogy a nagy mennyiségű aszkorbinsav árthat az egészségnek. Ezek a kísérletek a d-eritroaszkorbinsav, un. izo aszkorbinsav, az-az szintetikus C-vitaminra vonatkoznak. Ez is egy engedélyezett élelmiszer alapanyag (E335).
Kivalló antioxidáns, nagy mennyiségű fogyasztásnál vesepanaszokat okozhat.

A mi termékünk GARANTÁLTAN L-aszkorbinsav, tehát természetazonos.

Hozzáadva a kosaradhoz::