Felfújható gyermek boxzsák szőke hajú szuperhős mintával – üthető, rúgható figura – 94 x 74 cm (BBR)

Felfújható gyermek boxzsák szőke hajú szuperhős mintával – üthető, rúgható figura – 94 x 74 cm (BBR)

Nettó ár: 3.535 (/db)
Bruttó ár: 4.490 (/db)

Out of stock

Nettó ár: 3.535 (/db)
Bruttó ár: 4.490 (/db)

Ha gyermeked van, akkor biztosan tudod, hogy milyen fontos szerepet játszik a testmozgás és a játék az életükben.

Availability: Elfogyott SKU: 1308

Leírás

Ha gyermeked van, akkor biztosan tudod, hogy milyen fontos szerepet játszik a testmozgás és a játék az életükben. Azonban, ha nehézségekbe ütköztél azzal, hogy a kicsi hol vezetheti le az energiáit, vagy hogyan tudsz segíteni neki a düh kitörések kezelésében, akkor érdemes elgondolkodni egy boxzsák vásárlásán.

Ez a boxolható, üthető és rúgható bábú nem csak szórakoztató, de kifejezetten hasznos is lehet a gyermek fejlődésében. Azt mondják, hogy a testmozgás nem csak az egészségre van jótékony hatással, hanem az érzelmi stabilitásra is nagyon pozitívan hat. Ez a zsák segítséget nyújthat abban, hogy a gyermek fizikailag levezesse a feszültségeket és stresszt, ami hosszú távon nagyon jótékony hatással lehet az egész család életminőségére.

A box zsák méretei ideálisak, és lehetővé teszik, hogy a gyermek kényelmesen használja, nem csak a testmozgás, de a koordináció és az ügyesség fejlesztésére is alkalmas. A zsák mérete 94x74cm, ami tökéletes a kicsiknek, de még a tinik is használhatják. Felfújása után egyszerűen vízzel lehet megtölteni az alját, így stabilan áll, amikor a gyerek ráüt vagy rúg.

Azért, hogy minél tovább használhassátok a boxzsákot, kifejezetten strapabíró anyagból készült. A használat után egyszerűen leereszthető, és kis helyen tárolható, így nem foglal sok helyet.

A boxzsák használata nem csak az egészségre és a stresszoldásra lehet hatással, de a gyermek önbizalmát is növelheti. A rendszeres sportolás és játék segít a gyereknek jobban megérteni a testét és az érzelmeit, és erősíti az önuralmát.

Ha szeretnél valami szórakoztatót és hasznosat ajándékozni a gyermekednek, amit egyszerűen használhat otthon, akkor a boxzsák tökéletes választás lehet. Ne habozz, vásárold meg most, és segíts a gyermekednek jobban megérteni és kezelni az érzelmeit!

További információk

Tömeg 0,3 kg