Fekete köpeny csukjával – jól variálható farsangi, halloweeni kiegészítő – boszorkány, vámpír, kaszás és sok más jelmezhez felhasználható – 180 cm (BB-19547)

Fekete köpeny csukjával – jól variálható farsangi, halloweeni kiegészítő – boszorkány, vámpír, kaszás és sok más jelmezhez felhasználható – 180 cm (BB-19547)

Nettó ár: 3.142 (/db)
Bruttó ár: 3.990 (/db)

Out of stock

Nettó ár: 3.142 (/db)
Bruttó ár: 3.990 (/db)

Kapucnis bársony fekete köpeny, mely segítségével te magad alkothatod meg a farsangi vagy a halloween jelmezedet.

Availability: Elfogyott SKU: 046622

Leírás

Kapucnis bársony fekete köpeny, mely segítségével te magad alkothatod meg a farsangi vagy a halloween jelmezedet. Attól függően, hogy milyen kiegészítőket szerzel be hozzá, lehetsz benne vámpír, boszorkány, ördög vagy hasonló “sötét” alakokat is megtestesíthetsz a segítségével. Nem kell tetőtől talpig jelmezbe öltöznöd, ha a jelmezkiegészítőket jól válogatod össze. A lényeg, ha ügyelsz a részletekre, akkor lélegzetelállító farsangi jelmezed vagy halloween jelmezed lehet mindössze néhány hozzávaló segítségével.

Ez a fekete köpeny igen sokoldalúan felhasználható, legyen szó halloween-ről vagy épp farsangról. Sokféle jelmezt megalkothatsz vele. Hogy csak néhány példát említsünk, lehetsz vámpír vagy ördög, vagy akár egy sötét boszorkány is, és egy igazi horrorisztikus megjelenés kiegészítője is lehet. Igazából a hozzá választott kiegészítők döntik el, hogy éppen melyik karaktert testesíted meg benne.

Nem kell egy komplett jelmezt megvenned ahhoz, hogy igazán élethű legyen a megjelenésed, csak néhány jól megválasztott kiegészítő, egy ehhez passzoló smink, esetleg paróka vagy frizura szükséges hozzá, és máris kész a tökéletes jelmez halloweenra vagy farsangra.

Elsősorban felnőtteknek ajánljuk a mérete alapján, de a magasság függvényében akár nagyobb gyerekek számára is jó választás lehet.

A termék jellemzői:

  • fekete szín
  • anyaga: poliészter
  • kötővel rendelkezik
  • univerzális méret, inkább felnőtteknek
  • méretei kapucni nélkül: 150 x 120 cm
  • teljes mérete: 180 x 120 cm
  • súlya: 155g
  • súlya a csomagolásban: 163g

További információk

Tömeg 0,3 kg