Falra rögzíthető, kihajtható TV tartó konzol, 14-42"

Kiemelt

Falra rögzíthető, kihajtható TV tartó konzol, 14-42"

Falra rögzíthető, kihajtható TV tartó konzol, 14-42"

Nettó ár: 3.142 (/db)
Bruttó ár: 3.990 (/db)

Out of stock

Nettó ár: 3.142 (/db)
Bruttó ár: 3.990 (/db)

Availability: Elfogyott Cikkszám: 0073

Leírás

Forgatható TV fali konzol.

Dobd ki a régi TV állványt és tedd tágassá a szobát! A forgatható konzolunk segítségével percek alatt a falra varázsolhatod televíziódat, majd úgy nézheted a filmeket mint a moziban. Szerezd be most eddigi legnagyobb akciónkban!

Akár a modern lakberendezési trendeket követed, amely szerint a lehető legkevesebb bútor legyen a szobában, akár egy zsúfolt nappalival rendelkezel, ahol a TV állvány már nem fér fel, akkor ez a TV tartó fali konzol nem hiányozhat a háztartásodból.

Alig pár ezer Ft-ért nézzük, hogy milyen hatalmas előnyökkel jár a felszerelése:
Nem kell egy külön bútort beszerezned, amelyen tárolod a készüléket, vagy kidobhatod a régi TV állványt, így több hely lesz a szobádban!
A falon a TV biztonságban van, ellentétben az állvánnyal! Megfelelő magasságban, nem éri el gyermeked, nem önti le, nem rántja meg a kábelt, stb.
Nem megy ki a divatból, mint a már sokat emlegetett TV állvány. Amennyiben újra akarod bútorozni a szobádat, a fali konzolt garantáltan nem kell lecserélned, ellentétben az állvánnyal, így még pénzt is spórolsz.
A szoba bármely sarkából nézheted a filmet, ugyanis a konzol vízszintesen 180 fokban, míg függőlegesen +15 és -15 fok között állítható.
14” és 42”, azaz kb. 36 cm és 106 cm között bármilyen televíziót felszerelhetsz rá.
A maximum teherbírása 35 kg, amely bőven elég. Egy modern TV nem több mint 5-7 kg, így, ha véletlen a kisgyermek megtalálná a módját és rácsimpaszkodna az sem jelent akadályt számára.
A felszerelése nem okoz gondot. Mindössze egy fúróra van szükség hozzá, ugyanis a csavarokat és a tipliket mi adjuk. Ezután pár perc és indulhat is a mozizás.

Ez a fali konzol tökéletesen teszi a dolgát. Nincs útban, örök része a szobának és még a TV-t is megóvja a sérülésektől. Ennél már több nem is kell, bár azért mi megpróbáljuk ezt is megfejelni. Árainkat a padlóra vittük, majd rögzítettük, akár a televíziót a konzolra, így amennyiben most szerzed be, eddig sosem látott akciós áron lehet a tiéd!

Hozzáadva a kosaradhoz::