Etetőhajó

Etetőhajó

Etetőhajó

Nettó ár: 27.157 (/db)
Bruttó ár: 34.490 (/db)

Out of stock

Nettó ár: 27.157 (/db)
Bruttó ár: 34.490 (/db)

Availability: Elfogyott Cikkszám: 000395

Leírás

Hal étel hajó – távolról vezérelhető.

LARGE FEED TANK – A távirányítóval ellátott, két meghajtó csavarral és stabilizátorbójával ellátott távirányító erős rugós mechanizmussal rendelkezik. Ezzel az 1,2 kg-os betöltött tartály könnyen visszahúzható.
A rozsdamentes acél tartályt a szállítás és az újratöltés után vissza lehet hajtani eredeti helyzetébe.

TÁVIRÁNYÍTÁS – A csónakot a mellékelt távirányítóval vezéreljük, amely lehetővé teszi, hogy a hajót legfeljebb 300 méter sugarú körben kormányozzák.
SPECIFIKÁCIÓK – Súlykészlet: 1,06 kg. Tömeg csomagolással együtt: 1,35 kg .
Tartály: 1200g , akkumulátor 5200mAh 3.7V, töltő 4.2V 500mA, 2 stabilizáló bóják, 2 meghajtócsavar, 2 meghajtócsavar fedél, távvezérlő vezérlés, szalag távirányítóhoz, akkumulátor 9V, jelzőlámpa, 3 elem LR1130 1.5V.
STABILIZÁCIÓS BÓJÁK – A bóják a hajó mindkét oldalára szerelhetők fel, növelve az úszóképességet és biztosítva a takarmány biztonságos szállítását a célállomásra a vízen.
ÉJSZAKAI SZÁLLÍTÁSA – A praktikus csalihajóink éjszaka vagy kora reggeli órákban is használhatók, a kis, de észrevehető jelzőfény jelzi a hajó helyzetét. Tehát biztonságosan szabályozható a partra a takarmány eldöntése után.

ADATOK:

Maximális tartomány: 300m
Bélés tartály betöltése max. 1200 g
Áramellátó csónak: 5200mAh 3.7V (mellékelve)
Tápegység távirányító: 6LR61 9V (mellékelve)
Tápellátás jelzőfény: 3x elem LR1130 1.5V (mellékelve)
Méretek hajóval antennával (L / W / H): 22×43,5×46,5cm
Súlykészlet: 1,06 kg
Súly, beleértve a Csomagolás: 1,35 kg
Akkumulátor 5200mAh 3.7V
4.2V 500m A töltő
2 bóják
2 meghajtó csavar
2 meghajtó csavar fedél
Távirányító
Capes – sáv a távvezérléshez
Akkumulátor 9V
Jelzőfény
3 elem LR1130 1.5V

A professzionális halászat hosszú időn keresztül fejlett műszaki halászati megoldásokat használ, amelyeknek nincs nagy hatása a környezetre. A csalihajó tökéletes kiegészítője a privát halászatnak, biztosítva a takarmány hatékony és rendkívül pontos szállítását a lehető leggyorsabban.
Tisztán elektronikusan meghajtott csónakunk 2 meghajtócsavarral rendelkezik, és akár 1,2 kg-os adagolási mennyiséget is szállíthat és szállíthat. A stabilizátor további bója mindkét oldalon problémamentesen vezet a vízen. Még a 10 cm magasságú kis hullámok sem árthatnak a hajónak. A tetejére szerelt rozsdamentes acél tartályt úgy állították be, hogy ne jusson víz az élelmiszerre. Még hosszabb távolságokon is a csali szállítható.
A hajó a távirányítón található Button segítségével Button . A tápellátást a készletben található akkumulátor biztosítja, beleértve az akkumulátort feltöltő töltőt is. A hajó hátoldalán található diódák jelzik az akkumulátor töltöttségi állapotát, hogy az akkumulátor szintje bármikor ellenőrizhető legyen. Ez megakadályozza, hogy a hajót alacsony akkumulátorral használja, ez megakadályozza, hogy a hajók a vízen maradjanak, ami nem térhet vissza a partra.
A vezérlés egyszerű kézi távirányítón keresztül működik, amely csuklós teleszkópos antennával rendelkezik, és legfeljebb 300 méteres tartományt hoz létre. A távirányítón található Handy szíj lehetővé teszi, hogy a távirányítót a nyakába akassza.
A két meghajtócsavar mindegyikét egy karral külön-külön vezéreljük, az elülső vagy hátsó karral, a csavarok forgási irányával, és így a hajó mozgása előre vagy hátra mozog. A görbe lehet hajtani nagyon könnyen megnyomja a kart kissé erősebb és Egyéb valamivel gyengébb ugyanabba az irányba. A rugós mechanizmus felszabadítása a tokmány szállítására az alábbiak szerint aktiválódik: Egyidejűleg nyomja meg mindkét kart ellenkező irányban – balra / jobbra lefelé, vagy fordítva.
A készlet speciális csavaros fedeleket is tartalmaz, ezek opcionálisan felszerelhetők (ezeket vízálló ragasztóval vagy szilikonnal kell ellátni, nem tartozék). Ez megakadályozza, hogy a víz növények elakadjanak a csavarokba, és megakadályozzák vagy megrongálják őket. A csalihajó elülső jelzőfénye van, így éjszaka vagy kora reggel is használható. Az akkumulátorral működő LED-et az akkumulátorok tartalmazzák.
Használat után a hajót teljesen ki kell üríteni és tisztítani. A csónakba gyűjtött vizet egy speciális dugó segítségével lehet üríteni. A halcsali csónak az akkumulátor feltöltése után azonnal használatra kész. A művelethez szükséges minden alkatrész a mi készletünkben van – nem kell semmit vásárolni. Hajónk garantálja a halak hatékony csaliját, a munkaterhelés rendkívül alacsony. A hajónak nincs negatív hatása a környezetre, az egész meghajtót akkumulátorok táplálják.

Hozzáadva a kosaradhoz::