Elektromos légycsapó újratölthető akkumulátorral és LED lámpával – szúnyogok, legyek, lepkék ellen (BB-0767)

Elektromos légycsapó újratölthető akkumulátorral és LED lámpával – szúnyogok, legyek, lepkék ellen (BB-0767)

Nettó ár: 2.748 (/db)
Bruttó ár: 3.490 (/db)

Out of stock

Nettó ár: 2.748 (/db)
Bruttó ár: 3.490 (/db)

Ha nyáron szenved az állandó szúnyogcsípések miatt, akkor az elektromos légycsapó újratölthető akkumulátorral megoldást

Availability: Elfogyott SKU: 1317

Leírás

Ha nyáron szenved az állandó szúnyogcsípések miatt, akkor az elektromos légycsapó újratölthető akkumulátorral megoldást jelenthet az Ön számára. Ez a légycsapó rendkívül hatékony és kényelmes használatot biztosít, amely megóvja Önt és családját a bosszantó szúnyogok és más rovarok támadásától.

Az elektromos légycsapó újratölthető akkumulátorral környezetbarát és biztonságos megoldás. Nem kell aggódnia az egészségre káros vegyszerek használata miatt, mivel a légycsapó elektromosan működik, és nem bocsát ki semmilyen káros anyagot. Azt is elkerülheti, hogy pénzt kelljen költenie az elemekre, mert az újratölthető akkumulátor használata jelentős költségmegtakarítást jelent.

Az elektromos légycsapó újratölthető akkumulátorral rendkívül hatékony a rovarok elleni védekezésben. Az erős elektromos impulzusokkal a légycsapó pillanatok alatt eltávolítja a bosszantó rovarokat, így azok nem tudják megzavarni a pihenést és a nyugalmat. A légycsapó használata egyszerű és biztonságos, és a hálózatról való független működésének köszönhetően bármikor és bárhol használható.

Ha szeretné élvezni a nyarat anélkül, hogy a szúnyogok és más bosszantó rovarok megzavarnák Önt, akkor ajánljuk az elektromos légycsapó használatát. Ez a termék biztosítja a hatékony védelmet és a kényelmes használatot, amelyekkel gondtalanul élvezheti a szabadban töltött időt.

Videó egy hasonló termékről:

További információk

Tömeg 0,3 kg