Dinoszaurusz autópálya, kilövőállomással, 2db autó

Kiemelt
-16%

Dinoszaurusz autópálya, kilövőállomással, 2db autó

Dinoszaurusz autópálya, kilövőállomással, 2db autó

Nettó ár: 8.575 (/db)
Bruttó ár: 10.890 (/db)

In stock

Nettó ár: 8.575 (/db)
Bruttó ár: 10.890 (/db)

Cikkszám: di_2k

Leírás

DINOSAURUSZ PÁLYA + 2DB AUTÓ, KILÖVŐÁLLOMÁSSAL – ez az egyedülálló dinoszaurusz autópálya játék minden kis gyerkőc – és dinoszauruszrajongó álma.

2 szupergyors autóval van felszerelve, hogy együtt legyőzzék a veszélyes T-rexet. Vigyázz, ha valamelyikőtök elakad, csak ketten menthetik meg. Ki vállalja a kihívást?

FUN EGYÜTT – a készlet 2 különböző autót tartalmaz, amelyek lehetővé teszik két barát szórakozását egyszerre. Remek ötlet, hogy a gyermek kortársaival töltsön időt, valamint a közös családi estékre is – minden apu különösen örül a szórakozásnak.

KÖNNYEN ÖSSZESZERELHETŐ – a szettet hihetetlenül könnyű összeszerelni. Az egyes elemek speciális kapcsokkal rendelkeznek, így nincs szükség csavarokra vagy egyéb kiegészítőkre a pálya összeállításához. A pálya egyes részei könnyen és gyorsan összekapcsolhatók egymással, és a csapoknak köszönhetően a szerkezet stabil marad játék közben. A versenypálya játékra kész!

SZÓRAKOZÁSOK ÉS TANÍTÁSOK – a játék nemcsak szórakoztató, hanem ösztönzi a képzeletet és fejleszti a gyerekekben a kreativitást, és ösztönzi a megfelelő szellemi fejlődést. A versenyútvonal saját maga megtervezése nagyon szórakoztató lesz. Ez nagyszerű módja a jövőben az oly fontos kéz-szem koordináció javításának.

MŰSZAKI ADATOK – szín: sokszínű;

anyaga: műanyag;

akkumulátoros dinoszaurusz: 3x LR44 (AG13) tartozék;

elemek száma: 13;

a hajtogatott készlet méretei (szélesség / hosszúság / magasság): 60/40/25 cm;

súly: 0,9 kg;

súly a csomagolásban: 0,96 kg

Hozzáadva a kosaradhoz::