Csúszásmentes tricepsz edzőkötél extra erős nylon szálakból – 200 kg-ig használható – 70 cm, fekete (BB-7954)

Csúszásmentes tricepsz edzőkötél extra erős nylon szálakból – 200 kg-ig használható – 70 cm, fekete (BB-7954)

Nettó ár: 3.929 (/db)
Bruttó ár: 4.990 (/db)

Out of stock

Nettó ár: 3.929 (/db)
Bruttó ár: 4.990 (/db)

Csúszásmentes, kényelmes fogású nylon edzőkötél melynek használatával a tricepszre helyezheted a terhelést.

Availability: Elfogyott SKU: 03297

Leírás

Csúszásmentes, kényelmes fogású nylon edzőkötél melynek használatával a tricepszre helyezheted a terhelést. Többféle konditermi géppel kompatibilis.
Tartós, minőségi kivitelezés.

A termék tulajdonságai:

 • Anyaga: nylon, gumi, fém
 • Színe: fekete
 • Teherbírás: 200 kg
 • Teljes hossz: 70cm
 • Hossza a végek nélkül: 60cm
 • Termék súlya: 725g

A tricepsz edzőkötél előnyei:

 1. Variáció és hatékonyság: A tricepsz fogantyú segítségével számos új gyakorlatot végezhet a tricepsz izmaidra. Különböző fogásokat és pozíciókat kipróbálva változatosságot vihetsz a tricepsz edzésedbe. Ez segít maximalizálni az izomstimulációt és növelni az eredményességet.
 2. Kényelem és biztonság: A tricepsz fogantyú kialakítása lehetővé teszi a megfelelő fogást és kényelmes tartást a gyakorlatok során. Ez csökkenti a sérülés kockázatát és lehetővé teszi a pontosabb mozgásokat. A kényelmes fogás révén pedig nagyobb súlyokat tudsz emelni, így intenzívebb edzést végezhetsz.
 3. Specifikus izoláció: A tricepsz fogantyú segítségével lehetővé válik a tricepsz izmainak hatékonyabb izolálása. Ez azt jelenti, hogy a fogantyú segítségével a terhelés főként a tricepsz izmokra kerül, minimalizálva más izomcsoportok bevonását. Ez segíti a tricepsz izomzat fejlődését és erősítését.
 4. Rugalmasság és kompatibilitás: A tricepsz fogantyúk általában könnyen hozzáférhetők és kompatibilisek a legtöbb edzőtermi felszereléssel. Emellett könnyen hordozhatók, így otthoni vagy utazás közben is használhatod őket. Rugalmasan illesztheted be a tricepsz edzésedbe a fogantyú használatával, bármikor és bárhol.
 5. Többfunkciós használat: A tricepsz fogantyú nemcsak tricepsz gyakorlatokhoz használható, hanem más izomcsoportok edzésére is alkalmazható. Például használhatod azt a bicepsz vagy váll gyakorlatokhoz is. Ezáltal még több gyakorlatot végezhetsz egy eszközzel, ami gazdaságosabbá teszi a felszerelésed.

Videó a termékről:

További információk

Tömeg 0,3 kg