Bluetooth sztereó fejhallgató (WMA/MP3/Micro SD kártya,telefonhívás)

Bluetooth sztereó fejhallgató (WMA/MP3/Micro SD kártya,telefonhívás)

Bluetooth sztereó fejhallgató (WMA/MP3/Micro SD kártya,telefonhívás)

Nettó ár: 3.535 (/db)
Bruttó ár: 4.490 (/db)

In stock

Nettó ár: 3.535 (/db)
Bruttó ár: 4.490 (/db)

Cikkszám: 0000000097

Leírás

Multifunkcionális Bluetooth Fejhallgató.

Egy igazán sokoldalú fejhallgató amely igazán minőségi hangzást biztosít mind zenehallgatás vagy filmnézés során, illetve telefonhívások lebonyolítására is kiválóan alkalmas.
A fejhallgató rendelkezik USB csatlakozóval, így amennyiben a 32GB-os Micro SD kártyán tárolt zene vagy videó kevés lenne, minden probléma nélkül csatlakoztathatunk hozzá nagy kapacitású pendrive-ot is.
A készülék saját beépített 250mAh teljesítményű akkumulátorral  rendelkezik.

Tulajdonságok:

– Állítható hangerő
– Hívásindítás, hívásfogadás, hívásmegszakítás
– 10m Bluetooth hatótávolság
– USB/Micro USB töltő kábel
– Beépített újratölthető akkumulátor
– Bluetooth verzió: V3.0+EDR
– Micro SD kártya foglalat (max 32GB)
– Beépített akkumulátor 250mAh
– 3,5mm sztereó jack csatlakozó
– MP3/WMA
– Beépített EQ

Általános használati útmutató:
http://hasznalati-utmutato.hu/wp-content/uploads/2017/12/bt_fejhallgato_hasznalati.pdf

Lépj ki a retro korszakból és felejtsd el a kábeleket! Ez a fejhallgató egy komplett multimédiacentert varázsol a füleidre, úgy, hogy közben a telefonod és a zenelejátszód is otthon hagyhatod.
Amennyiben 25 éves elmúltál biztos emlékszel rá mennyit kellett szenvedni régen a fejhallgató kábelével. Mindig összegabalyodott, megtört és nem érintkezett rendesen, beleakadt a kezedbe és lerántottad a fejedről, stb. Abban az esetben, ha fiatalabb vagy akkor is át tudod érezni majd a termék előnyeit, ugyanis nem kell mindig a telefonod nyomkodni a zeneváltáshoz és keresgéléshez.

Ez a legújabb technológiával összepakolt fejhallgató olyan dolgokra képes, ami meg se fordulna a fejedben. Ugye kábel nem kell hozzá, bluetooth kapcsolat segítségével csatlakozik a kompatibilis eszközökhöz.
Magába a szerkezetbe, IGEN bele a fülesbe helyezhetsz memóriakártyát és onnan hallgathatod a zenéket, de természetesen képes USB kapcsolatra is, így egy pendrive is elég ahhoz, hogy beindítsd a saját személyre szabott koncerted. Amikor megunod a tárhelyen lévő zenéket, az FM rádióval visszatérhetsz a valóságba és tájékozódhatsz az aktualitásokról.

Zenehallgatás közben valaki megzavar a telefonjával? Semmi probléma. Ha lusta vagy a zsebedbe nyúlni a készülékedért, csak nyomd meg az adott gombot és már fogadhatod is a hívást.
A temérdek funkció energiaforrását egy 250 mAh erősségű akkumulátor biztosítja, amelyet az USB csatlakozón keresztül tudsz újratölteni. Persze, ha régimódi vagy és ragaszkodsz a kábelezéshez, a 3,5 mm-es jack csatlakozó által kiteljesedhetsz.

Őrült akciónk keretében most egy pár ezresért kaphatsz egy fejre applikálható komplett multimédia centert. Készletünk véges, siess, ilyen lehetőséged többet nem lesz!

Hozzáadva a kosaradhoz::