Bluetooth Sport Headset

Bluetooth Sport Headset

Bluetooth Sport Headset

Nettó ár: 2.354 (/db)
Bruttó ár: 2.990 (/db)

In stock

Nettó ár: 2.354 (/db)
Bruttó ár: 2.990 (/db)

Cikkszám: 155

Leírás

Beleragasztjuk fülhallgatódat a füledbe! Ezzel a Bluetooth Sport Headsettel nyugodtan csinálhatsz bármit, biztosan nem esik ki a füledből!

Most az ára elképesztően alacsony, ez egy elmulaszthatatlan esély.
Nagyon fontos a testmozgás, és gyakran úgy sportolunk, hogy közben zenét hallgatunk vagy telefonálunk ismerőseinkkel, barátainkkal. A hagyományos fülhallgató azonban gyakran okozott kellemetlen pillanatokat azzal, hogy gyakran kiesett, elmozdult és nem hallottad a partnered beszédét, vagy éppen a zenét nem hallottad megfelelően. Ebben az esetben a legújabb termékünk egészen biztosan neked lett kitalálva, ugyanis kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a füledhez, nem esik ki és nem is mozdul el. Emellett a tervezésekor nagy hangsúlyt fektettek az akkusztikára is, valóságos élmény zenét hallgatni ezzel a készülékkel, vagy akár a beszélgetés is roppant kényelmessé válik, a legzajosabb környezetben is.
Minden Bluetooth eszközzel kompatibilis, használhatod a mobiltelefonodhoz, laptophoz, táblagéphez, autósrádióhoz csatlakoztatva.
Könnyítsd meg a saját életed és emeld új szintre a sportolás élményét. Ez a Headset garantáltan elnyeri majd a tetszésedet és imádni fogod! Ragadd meg az alkalmat és rendeld meg most, bámulatosan kevés pénzért!

Tulajdonságok:

– Állítható hangerő
– Hívásindítás, hívásfogadás, hívásmegszakítás
– 2-5 óra folyamatos üzemidő (beszélgetés, zenehallgatás)
– 2 nap készenléti idő bekapcsolt állapotban (hívásfogadásra készen)
– akár 8 m Bluetooth hatótávolság
– USB/Micro USB töltő kábel
– Beépített újratölthető akkumulátor
Szín: aktuális raktárkészlet szerint küldjük

Csomag tartalma:

1 x  Bluetooth sport fejhallgató
1 x USB/Micro USB töltő kábel.

Hozzáadva a kosaradhoz::