Biztonsági csuklópóráz gyerekeknek

Biztonsági csuklópóráz gyerekeknek

Biztonsági csuklópóráz gyerekeknek

Nettó ár: 2.276 (/db)
Bruttó ár: 2.890 (/db)

In stock

Nettó ár: 2.276 (/db)
Bruttó ár: 2.890 (/db)

Cikkszám: 0000037AS

Leírás

Ezentúl garantáltan biztonságban tudhatod gyermeked, úgy, hogy ő mégis szabadon mozoghat, futkározhat! A biztonsági csuklópórázunknak köszönhetően többé nem kell félned, hogy a gyermeked elkóborol, nem kell többet aggódnod, de közben ő mégis szabad lehet mint a madár! Szerezd be most nálunk kihagyhatatlan áron!

Amennyiben van kisgyermeked akkor ismered az érzést, amikor folyton ide-oda mozog, szaladgál, mindent megfog és Te nem győzöl utána futni, majd a nap végére hullaként esel az ágyba. Mi elhoztuk neked a fáradtság és az aggódás ellenszerét! Élő köldökzsinórunk segítségével a kicsi mindig a biztonságos közeledben marad, de közben mégis mindent megcsodálhat, ami csak érdekli.

Ez a hasznos kis kütyü két db csuklópántból, valamint az azokat összekötő zsinórból áll, amely kb. 2,5 méterre nyúlik meg. Az állítható tépőzárnak és a puha párnázott belső résznek köszönhetően a kényelmes és biztonságos viselet garantált! Természetesen az összekötő zsinór egy műanyag burkolatba bújtatott erős ám könnyű acélhuzal, így legyen a kicsi bármilyen mozgékony a tartósság szintén garantált!

Amennyiben egy életre való, mozgékony kisgyermek gondoskodó szülője vagy, ez a szett elengedhetetlen számodra! Legyen szó vásárlásról, családi összejövetelekről, gyermekkoncertekről, vagy csak szimplán sétáljatok az utcán, az biztos, hogy elfelejtheted az aggódást „Hová is tűnhetett a kicsi?”! Igaz, hogy a gyermeked biztonsága minden pénzt megér, de nekünk nincs szükségünk az összes vagyonodra. Bomba akciónk keretében most extra alacsony áron szerezheted be!

Adatok:

Gyermek ajánlott életkora: 1-5 év
Gyermek maximum súlya: 50 kg
Póráz rugalmassága: Akár 240 cm-ig is nyúlik
Póráz anyaga: Acélhuzal műanyag burkolattal
Csuklópántok anyaga: Tépőzáras rögzítés, párnázott belső rész
Design változhat
Szín: aktuális raktárkészlet szerint küldjük.

Hozzáadva a kosaradhoz::