Autós öntapadós telefontartó GPS tartó

Autós öntapadós telefontartó GPS tartó

Autós öntapadós telefontartó GPS tartó

Nettó ár: 1.567 (/db)
Bruttó ár: 1.990 (/db)

In stock

Nettó ár: 1.567 (/db)
Bruttó ár: 1.990 (/db)

Cikkszám: 000001259

Leírás

Problémát okoz, hogy hová tedd a telefonod vezetés közben? Itt a megoldás! Kihagyhatatlan ajánlatunk keretén belül most az eddigi legalacsonyabb szerezheted be az autós öntapadós telefontartónkat.

Napjainkra már hozzánk nőtt telefonunk, mindig velünk van. Ez legtöbbször nem is okoz problémát, hiszen vihetjük a kezünkben, a zsebünkben, táskánkban. Vezetéskor viszont más a helyzet, hiszen a zsebünkben zavaró lehet, kézben pedig nem tarthatjuk. Mi viszont tudjuk a megoldást, és meg is osztjuk veled!

Ezzel az öntapadós telefontartóval megoldhatod minden problémádat, ugyanis ezentúl mindig szem előtt lesz majd készüléked. Rendkívül praktikus, hiszen az összes típusú telefonnal kompatibilis, ezért nem kell majd félned, hogy pont a tied nem passzol bele. Extra erős vákuum öntapadóval rendelkezik, ezért semmi esély rá, hogy a telefon magától leessen. A szélessége is állítható és 360 fokban fordítható, ami egy újabb hatalmas előny. Ráadásul GPS tartóként is használhatod.

Ezentúl nem kell majd a mobilod épségéért aggódnod, ugyanis maximális biztonságban lesz, és gondolkodnod sem kell, hogy vezetés előtt hová is tetted. Rendeld meg most, tedd az autód belsejét hangulatosabbá és engedd, hogy a készüléked is biztonságban utazzon! Ne habozz, ugyanis készletünk véges!

– Minden típusú telefonnal kompatibilis
– Extra erős vákuum öntapadó
– Állítható szélesség
– 360 fokban fordítható
– Gömbcsuklós illesztés
– Fekete szín
– Csomag tartalma: 1 db autós telefontartó.

Hozzáadva a kosaradhoz::