Automata akkumulátoros buborékfújó pisztoly gyerekeknek, LED világítással – fotózáshoz, esküvőre (BB-20933)

Automata akkumulátoros buborékfújó pisztoly gyerekeknek, LED világítással – fotózáshoz, esküvőre (BB-20933)

Nettó ár: 5.898 (/db)
Bruttó ár: 7.490 (/db)

Out of stock

Nettó ár: 5.898 (/db)
Bruttó ár: 7.490 (/db)

Egy külön világba repítenek a buborékok, de a hagyományos buborékfújókhoz képest sokkal könnyebb és élvezetesebb a használata.

Availability: Elfogyott SKU: 9929

Leírás

Buborékfújó pisztoly

Egy külön világba repítenek a buborékok, de a hagyományos buborékfújókhoz képest sokkal könnyebb és élvezetesebb a használata. Akár magadnak, akár a gyerekeknek veszed, csodás pillanatokat élhettek át ezzel az egyszerűen használható szappanbuborék pisztollyal. Kezeket fel, jönnek a bubik!

A buborékfújó pisztoly egyszerűen használható, egy folyadék jár hozzá telis-tele lehetőségekkel. Az automata pisztoly több színes buborékot fúj ki magából egyetlen ravasz meghúzásával, mindeközben még világít is. Nem tudod, mivel fűszerezd a gyerekek szórakozását? A szappanbuborékok verhetetlenek! Ha elengedjük őket, a gyerekek ugrálnak, megvadulnak, és megpróbálják elkapni őket. A pisztoly remek megoldás, nem kell minden alkalommal fújni, hogy a buborékok kirepüljenek, és vigyázni, nehogy szétrobbanjanak, csak nyomd meg a gombot és több száz bubi jön ki belőle. A buborékos páncélökön akár 48 lyuk is található, amelyek percenként sok buborékot képesek kifújni. Ez ventilátor segítségével történik. A pisztoly automatikus! Elég, ha a fúvókákat egy folyadékos edénybe meríti, és bekapcsolja a készüléket, és már fújnak a buborékok. Ezenkívül a készlet tartalmaz egy folyadékot a buborékok készítéséhez. A pisztoly tökéletes lesz születésnapi bulikra, kertben, fotózásra vagy esküvőre. A fegyver sok háziállatnak is tetszeni fog. Elég, ha a gyerek elkezd buborékokat fújni, és a kutya megőrül és elkezdi elkapni őket. A buborékgép bekapcsolásával a LED háttérvilágítást is bekapcsolod. A móka még vonzóbb, különösen ha besötétedik!

Műszaki adatok: – anyaga: műanyag; buborékokat kibocsátó lyukak száma: 48; tápegység: akkumulátor; töltés: USB-kábellel (tartozék); folyékony állvány űrtartalma: 150 ml; pisztoly méretei: 24 x 22 x 10 cm; súlya: 340 g; súlya a csomagolással együtt: 703 g.

Előnyei:

  • 48 lyuk a buborékok kiengedéséhez
  • sok buborék néhány másodperc alatt
  • folyadék 60 ml + koncentrátum
  • LED háttérvilágítás
  • remek szórakozás, de alkalmas különféle tájakra, például fotózásra vagy attrakcióként buli közben
  • automatikus
  • újratölthető
  • USB-n keresztül
  • univerzális használat
  • egyszerű üzembe helyezés

További információk

Tömeg 0,3 kg