Átfolyós vízmelegítő csaptelep LCD kijelzővel

Kiemelt
-13%

Átfolyós vízmelegítő csaptelep LCD kijelzővel

Átfolyós vízmelegítő csaptelep LCD kijelzővel

Nettó ár: 5.504 (/db)
Bruttó ár: 6.990 (/db)

In stock

Nettó ár: 5.504 (/db)
Bruttó ár: 6.990 (/db)

Cikkszám: 105

Leírás

Spórolj havonta több ezer Ft-ot! A csapra szerelhető vízmelegítő éppen csak annyi vizet melegít neked, amennyire szükséged van, így kímélve a pénztárcádat és a környezetedet.

Hétvégi házadban, nyaralódban, lakásodban ahol egyedül élsz vagy ahol éppen nincs lehetőséged bojlert felszerelni nagy hasznát veszed ennek a készüléknek. Beüzemelése pofon egyszerű. Szereld le a régi csapot a helyéről, majd ezt szereld a helyére, a csatlakozásuk megegyezik. Ezután az elektromos kábel segítségével csatlakoztasd a hálózathoz és a beépített LCD kijelző már mutatja is neked a víz hőmérsékletét. 360 fokban elforgathatod, így mindkét mosdókagylóra befoghatod, vagy, ha a fürdőszobai mosdó közel van a kádhoz, ott is használhatod mindkét helyen. Igen gyorsan elérheted a kellő vízhőmérsékletet, akár 5 mp alatt 60 C fokra melegíti fel és percenként akár két litert is felfűthetsz.
Ezzel a megoldással csak spórolhatsz. Először is nem szükséges beruháznod egy nagyobb összeget bojlerre, másodszor az el nem használt meleg víz nem vész kárba, ugyanis csak annyit melegít fel, amennyire szükséged van és végül mindössze 3 kW-ot fogyaszt óránként, amely a régebbi bojlerek 8-10 kW-os teljesítményéhez képest elenyésző, főleg, hogy nincs állandó használat alatt.

Csak egyszerűen fel kell szerelni a meglévő csap helyére, csatlakoztatni az elektromos hálózathoz, és máris megfelelő hőmérsékletű víz folyhat a csapból.
Nincs szüksége bojlerre, gázos rendszerű beruházásokra, csak egy egyszerű konnektorra az üzembehelyezéshez.
5 másodperc alatt akár 60 °C-os hőmérsékletet is elérhet.
A beépített LCD kijelzőn olvasható a kifolyó víz hőmérséklete.
Használata igazán egyszerű.
360 fokban elforgatható, így ideális egy- vagy kétmedencés mosogatókhoz és mosdókagylókhoz.

Technikai információk:
Teljesítménye: 3 KW
Vízfelfűtési teljesítménye: 1,5-2 liter/perc
Vezeték hossza: 140 cm.

Hozzáadva a kosaradhoz::