77 db-os fa kirakó színes gyöngyökkel (BB-10980)

77 db-os fa kirakó színes gyöngyökkel (BB-10980)

Nettó ár: 4.323 (/db)
Bruttó ár: 5.490 (/db)

Out of stock

Nettó ár: 4.323 (/db)
Bruttó ár: 5.490 (/db)

Nagyszerű játék minden kreatív, 3 éves vagy annál idősebb gyermek számára.

Availability: Elfogyott SKU: 1343222

Leírás

Nagyszerű játék minden kreatív, 3 éves vagy annál idősebb gyermek számára. A rejtvény  fejleszti a legkisebbek képzeletét, és ösztönzi a nem mindennapi, kreatív gondolkodást. Fiúknak és lányoknak egyaránt tökéletes ajándék. A gyermekek számára készült mozaik lehetővé teszi hogy önállóan tervezzenek és készítsenek gyönyörű, színes mintákat és egész képeket. Egy színes játék garantálja a sok órányi szórakozást önállóan és szülővel vagy társakkal egyaránt. Tökéletesen  helyettesíti a szokásos kifestőkönyveket  – nincs szükség papírra, csak vegye ki a színes golyókat, és a gyermek elölről kezdheti a játékot.

A színes mozaikkészlet 77 színes elemet is tartalmaz , amelyek tetszőleges mintába rendezhetők.

Itt    különböző  színű golyó található, így a gyermek még szebb képeket készíthet. A gyerekeknek szánt játék csodálatosan fejleszti a képzeletet és serkenti a kreativitást. Itt szinte bármilyen mintát létrehozhat – csak egy pillanatra kell gondolkodnia, és meg kell terveznie az apró elemek elrendezését.

A rejtvény  remek módja a kézügyesség gyakorlásának is. Az elején a gyermek válassza ki, hogy mivel szeretné megfogni a gyöngyöt (csipesz, kanál, bot), és emelje fel a megfelelő golyót, majd helyezze el  úgy, hogy a táblán lévő lyukba kerüljön. Mindez tökéletesen edzi a gyermek kézmozdulatainak pontosságát, ami a jövőben kifizetődik .

A termék jellemzői:

  • szín: többszínű
  • anyaga: fa
  • méretek: 22 x 22 x 5,5cm
  • súlya: 0,70 kg

További információk

Tömeg 0,3 kg