4 db-os fogkefe fej Oral-B elektromos fogkeféhez

4 db-os fogkefe fej Oral-B elektromos fogkeféhez

4 db-os fogkefe fej Oral-B elektromos fogkeféhez

Nettó ár: 1.173 (/db)
Bruttó ár: 1.490 (/db)

In stock

Nettó ár: 1.173 (/db)
Bruttó ár: 1.490 (/db)

Cikkszám: 157

Leírás

Gondot okoz, hogy az elektromos fogkefédhez pontosan passzoló fejet találj?
Mától erre nem lesz gondod, ugyanis pótfejeink szinte az összes készülékhez használhatóak.

Egészségünk elengedhetetlen pillére, hogy fogaink ápoltak legyenek. Mondhatni a fogak egészsége a szervezet egészségének origója. Hiszen gondolj bele, ha fáj a fogad, a fájdalom később olyan területekre térhet át, melyeknek látszólag semmi közük nincs a fogakhoz. Pedig majdnem mindenhez kapcsolódnak valahogy.

Klinikailag bizonyított, hogy az elektromos fogkefe forgó-rezgő mozgásának köszönhetően alaposabban, és hatékonyabban távolítja el a szennyeződéseket, mint a hagyományos fogkefék. További előnye, hogy a fogkefét csupán egyszer kell megvásárolnod, hiszen az elektromos fogkefék feje lecserélhető, és utólag is könnyen beszerezhető. Ebben a csomagban négy darab fej található, mely egy személynek hosszú időre elegendő, de akár az egész családnak juthat belőle. A csomagban található fejek a legtöbb Oral-B termékkel tökéletesen kompatibilisek.

Tiszta fogak, tartós használat, egyszerű utánpótlás! Ráadásul, ha meglátod a fejkészletünk árát, örömödben elmosolyodsz majd, mi pedig látjuk majd, milyen tisztán is tartod a fogaidat!

4 db-os csomag Oral-B kompatibilis fej hatékony tisztítás.

Anyaga: műanyag
Súly: 25 g
Csomag méret: 9x14x1,5 cm
Méret: 7,5 x 1,5 x 0,5 cm.

Hozzáadva a kosaradhoz::