360°-ban állítható szögű telefontartó biciklire, rollerre és babakocsira (BB-14207)

360°-ban állítható szögű telefontartó biciklire, rollerre és babakocsira (BB-14207)

Nettó ár: 1.567 (/db)
Bruttó ár: 1.990 (/db)

Out of stock

Nettó ár: 1.567 (/db)
Bruttó ár: 1.990 (/db)

Az univerzális telefontartó egy nagyon praktikus és hasznos kütyü az aktív emberek számára, akik sok időt töltenek a szabadban.

Availability: Elfogyott SKU: 1357120112

Leírás

Az univerzális telefontartó egy nagyon praktikus és hasznos kütyü az aktív emberek számára, akik sok időt töltenek a szabadban. A telefontartó lehetővé teszi, hogy mobileszközét látótávolságban tartsa, miközben keze szabad lesz. Hasznos lesz, ha biciklizés vagy rollerezés közben használjuk a navigációt, de sok más helyzetben is – például videohívás közben.

Az állítási lehetőségnek köszönhetően a telefontartó egyszerűen felszerelhető a babakocsi vázára, valamint kerékpár, motor és roller kormányára is. Összeszerelése nagyon egyszerű és kevés időt vesz igénybe, ami szintén nagy előny. A telefontartó különféle okostelefonokhoz és 5-8,9 cm széles GPS-ekhez illeszkedik.

Ez a praktikus telefontartó 360°-os fejjel van felszerelve, ami nagyon hasznos a telefon kívánt szögének kiválasztásában (például függőleges vagy vízszintes helyzetben). A fej emellett megkönnyíti a babakocsira, biciklire erősített fogaslécről a telefon gumis elemmel történő leválasztását is, anélkül, hogy szét kellene szedni, ami például megállások alkalmával hasznos lesz.

A telefontartóval ellátott rögzítő rugalmas anyagból készült, aminek köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a mobilkészülék méretéhez és biztonságos helyzetben tartja azt göröngyös terepen is. 

Ha valami praktikusat szeretne ajándékozni szeretteinek, a telefontartó minden bizonnyal a tökéletes megoldás. A telefontartót a fiatal szülők értékelni fogják, hiszen szabadon hagyja a kezüket a babakocsi biztonságos tartásához séta közben, sőt, a telefontartó minden bizonnyal kedvet kap az aktív, kerékpárral, motorral stb.

A termék tulajdonságai:

  • használható: kerékpár, motor, roller, babakocsi, stb
  • fogantyú átmérője: 1,5-2,2 cm
  • 5,5-9,5 cm széles telefonhoz
  • 360°-os fej: igen
  • stabilizálás: gumi rögzítőelem
  • súlya: 0,075 kg

További információk

Tömeg 0,3 kg