3 darabos lépcsős-fúró szett

Kiemelt

3 darabos lépcsős-fúró szett

3 darabos lépcsős-fúró szett

Nettó ár: 3.142 (/db)
Bruttó ár: 3.990 (/db)

In stock

Nettó ár: 3.142 (/db)
Bruttó ár: 3.990 (/db)

Cikkszám: AO6666

Leírás

3 darabos lépcsős-fúró szett és 4-32 mm-es kúp alakú fúrófejekkel.

Feltéve, hogy gyakran kell különféle méretű fúrófejekkel fúrnod fém vagy vékony falú lemezekbe, ez a készlet lehet a tökéletes megoldás a hatékonyabb munkafolyamatok elérése érdekében. Készletünk, amely három darab, lépcsős fúró szárból áll, különböző kúpos kialakításban, tartós anyagból készül, így évekig hűséges társad lehet.

Ezek a fúró fejek módfelett ideálisak lyukak fúrására műanyagban (például PVC), vékony lemezekben, illetve fémben. A fúró hossza, – melyek a legtöbb manuális és automata fúrógépbe illeszkednek – 6 mm.
A nagy, 4-32 mm-es tartomány lehetővé tesz egy felettébb magas spektrumú fúrást, így könnyedén, és kényelmesen dolgozhatsz a szárak hosszas cserélgetése nélkül. A fúrókészlet egy praktikus tokban van elhelyezve, melyen belül minden fúrónak megvan a saját, fix helye. Így kedvenc szerszámaidat biztonságosan, és sérülésmentesen tárolhatod, ráadásul könnyedén kézhez veheted őket, ha a szükség úgy kívánja.

Fúróink kúpos kialakítása nagyszerű, valamint rendkívül tartós. Az egyes méretek milliméter pontosan elválaszthatók egymástól, melyből kifolyólag az ezek közötti váltás egyszerűen megoldható. A jelöléseket egyértelműen, és könnyen olvashatóan írták bele az anyagba, így ez nagyban elősegíti annak a problémának az elkerülését,hogy hibás lyukmérettel dolgozz. Lépcsős fúrókészletünk szabadidős célokra, vagy professzionális műhelyekbe egyaránt tökéletes választás, így egy vérbeli barkács készletéből nem hiányozhat.

Rendeld meg még ma, ugyanis aktuális akciónkban hihetetlen áron szerezheted be!

Technikai adatok:
-Anyag: Acél
-A tok mérete: (magasság / szélesség): 11 / 10cm
-A készlet súlya: 237g.

Hozzáadva a kosaradhoz::