12 db-os mágneses fa kisvonat mozdonnyal, vidám színekben (BB-17490)

12 db-os mágneses fa kisvonat mozdonnyal, vidám színekben (BB-17490)

Nettó ár: 8.654 (/db)
Bruttó ár: 10.990 (/db)

Out of stock

Nettó ár: 8.654 (/db)
Bruttó ár: 10.990 (/db)

A fa kisvonat egy kiváló minőségű termék, amely sok órányi szórakozást biztosít a gyerekeknek, miközben fejleszti kézügyességüket és térlátásukat is.

Availability: Elfogyott SKU: 345244334

Leírás

A fa kisvonat egy kiváló minőségű termék, amely sok órányi szórakozást biztosít a gyerekeknek, miközben fejleszti kézügyességüket és térlátásukat is. A favonattal való játék a gyermek fantáziáját is fejleszti, és megtanítja térben gondolkodni. Ez egy olyan termék, amelyet fiúk és lányok egyaránt élvezni fognak. Remek módja a szabadidő eltöltésének és egyúttal a szülőkkel vagy társaikkal való szórakozásnak is.

A vonat kocsijait mágnesekkel kapcsolhatjuk össze, ami lehetővé teszi a vonat hosszának és elrendezésének saját elképzelés szerinti variálását.
A vonat kiváló minőségű alkatrészekből készült, használata biztonságos, mert nem tartalmaz egészségre káros összetevőket. Minden elem biztonságos festékkel van festve, illetve a termék gondosan csiszolt és élei lekerekítettek.

A fából készült vonat hosszú ideig szórakoztatja a gyermeket. A készlet tartalmaz egy rendszerezőt, aminek köszönhetően az játék remekül mutat a gyermek szobájában, a polcon.
A készlet sok elemet tartalmaz – 3 mozdonyból és 9 különböző színű kocsiból áll, melyek rendkívül precízen és szépen kidolgozva készültek.

A termék jellemzői:

  • anyaga: fa
  • tároló polc mellékelve
  • a teljes készlet méretei a tárolóval együtt: 33 x 20 x 3 cm
  • a felvonó tömege 0,662 kg

A csomag tartalma:

  • 3 mozdony
  • 9 kocsi
  • tároló polc

További információk

Tömeg 0,3 kg