100W LED reflektor – hideg fehér

100W LED reflektor – hideg fehér

100W LED reflektor – hideg fehér

Nettó ár: 3.142 (/db)
Bruttó ár: 3.990 (/db)

In stock

Nettó ár: 3.142 (/db)
Bruttó ár: 3.990 (/db)

Cikkszám: 0092

Leírás

LED reflektor 100w.

Vakító fénnyel védi a környezeted! Ez a 100W-os reflektor nagyobb fényt bocsájt ki mint a Nemzetközi Űrállomás miközben alacsony fogyasztásával igazi természetvédő.
Ne vacakolj többet az ősrégi halogén izzós reflektorral. Lépj be a 21. századba és cseréld le egy LED izzóval ellátott fényforrásra. Ha akartak világítottak a 20 évvel ezelőtt legyártott szerkezetek is, de folyamatos működés esetén nem csak az állad, de a családi kassza árfolyama is leesett. Arról nem beszélve, hogy a sok felesleges áramfogyasztás az minden volt csak nem környezetkímélő. A technológiai újításoknak köszönhetően azonban ma már sokkal kevesebb energiával világíthatsz nagyságrendekkel erősebben és messzebbre.

A mi 100W erősségű reflektorunk egy régi 700W erősségű reflektornak felel meg. Mármint erősségében, fogyasztásában nem. Ehhez társul még 6000 Lm fényerő, amellyel az egész utcát bevilágíthatod, ha akarod, akár egész életed során, ugyanis 50.000 üzemórában állapították meg az élettartamát. Amennyiben a nap 24 órájában világítana, akkor is több mint 5 és fél évig üzemelne.

A külső borítása rozsdamentes nemesacél, amely IP66 besorolást kapott, tehát víz, por és ütésálló, mondhatni, hogy egy tornádó sem bír el vele. A farkasordító hideg és a legnagyobb nyári meleg sem kottyan meg neki, ugyanis -45 és +60 C fok között zökkenőmentesen teljesít szolgálatot.

Ez a reflektor kiváló befektetés mert:
A LED technológiának köszönhetően akár 90%-ot is megspórolhatsz egy hasonló erősségű, hagyományos izzóval ellátott társához képest.
Alacsony fogyasztásának köszönhetően kevesebb környezetkárosító anyag kerül a levegőbe, tehát megvásárlásával vérbeli környezetvédő válik belőled.

Minden termékünk ára a padlóra került, amely alól a LED-es reflektorunk sem tudott kibújni, így a rohamosan fogyó készlet erejéig eddigi legalacsonyabb árunkon szerezheted be.

Hozzáadva a kosaradhoz::