10 csomag Hidrogél vízgyöngyök – gélgömb dekoráció

10 csomag Hidrogél vízgyöngyök – gélgömb dekoráció

10 csomag Hidrogél vízgyöngyök – gélgömb dekoráció

Nettó ár: 780 (/db)
Bruttó ár: 990 (/db)

Out of stock

Nettó ár: 780 (/db)
Bruttó ár: 990 (/db)

Availability: Elfogyott Cikkszám: 0001GOMB

Leírás

Hidrogél vízgyöngyök – gélgömb dekoráció.

Számodra is égető problémát okoz a szobanövények életben tartása? Végre megszületett a megoldás! Dekorációs szerepük mellett, ezek a hidrogél vízgyöngyök tökéletesen tárolják a vizet, így megfelelő hidratálást biztosítanak a forró, nyári napokon.

A gyöngyök anyaga hidrogél, melynek köszönhetően: egyrészt teljesen ideálisak a növények öntözésének leegyszerűsítésére (bel-és kültéren egyaránt), másrészt dekorációként is megállják a helyüket vidám, élénk színükkel.
Alkalmasak a növények vázában, edényben történő kidekorálására, hiszen színük egy egész szobát képes otthonosabbá és hangulatosabbá varázsolni. A vázában mind egyedülálló díszként, mind más dekorációk kíséretében nagyszerű választás lehet.  A színkeverék lehetővé teszi, hogy az elrendezést saját ízlésed szerint alakítsd ki, így lakásod még harmonikusabbá válhat.

A hidrogél egy olyan hasznos, egyedülálló anyag, amely még a ködből, vagy a harmatból is képes vizet magába szívni. Ebből kifolyólag a rengeteg pozitívuma mellett, a vízzel való spórolást is érdemes megemlítenünk. Nem véletlen, hogy felhasználása egymástól rendkívül eltérő szektorokban egyaránt elterjedt. A víztárolási tulajdonságát nem lehet megkérdőjelezni. Áztatás után, akár kezdeti méretük ötszörösére is megdagadhatnak a gyöngyök, melyek ügyelnek arra, hogy növényeid gyökere egy pillanatra se szenvedjen hiányt fő táplálékából, a vízből. Ugyanakkor a túlhidratálás problémáját is leküzdheted segítségükkel, hiszen megfelelő egyenletességgel adagolják a vizet a gyökerek számára.
Amennyiben hiányzik valami, amivel feldobnád a szobádat vagy a növényeid rendre elpusztulnak, mert megfeledkezel a locsolásukról, akkor ez a termék elengedhetetlen a számodra!
Jelenlegi akciónkban verhetetlen áron kínáljuk neked, de siess, mert pár nap múlva vége!

Használati utasítás:

Önts tiszta, forralt vizet (kb. fél litert) egy csészébe, melyhez add hozzá a golyókat.
Hagyd, hogy a golyók felszívják a vizet, várj vele legalább 8-16 órát, majd a fel nem szívott, felesleges vizet távolítsd el.
Öblítsd le a színes gyöngyöket tiszta vízzel.
Helyezd el a golyókat tetszés szerint egy vázába vagy virágcserépbe.

A hidrogél idővel elveszíti térfogatát, hiszen növényeink táplálása az egyik fő feladata. Ha bekövetkezik a vízveszteség, csupán ismételd meg a fentebb ismertetett eljárást.
Bónusz tipp: A legnagyobb gömbnövekedést „elárasztással” lehet elérni, mely annyit jelent, hogy a golyókra fokozatosan öntöd a vizet kis mennyiségben, így hatalmas víztömeget képesek felszívni viszonylag rövid időn belül.

TULAJDONSÁGOK:

A készlet tartalma: vízgyöngyök (5g)
A gömbök átmérője a csomagolásban: 3mm
Gömbök átmérője vízzel való érintkezés után: 15mm
Szín: különféle élénk színek.

Hozzáadva a kosaradhoz::